Lindström

Lindström: Työsuhdepäällikkö

  • Sijainti Kanta-Häme, Keski-Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Uusimaa
  • Julkaistu 16.04.2024, 10:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lindström: Työsuhdepäällikkö

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä, jolla on takanaan jo 175 vuoden mittainen historia Suomessa. Toimimme Suomen lisäksi 23 eri maassa, kuulumme alamme edelläkävijöihin ja panostamme jatkuvasti palveluidemme kehittämiseen. Kiertotalous on liiketoimintamme ytimessä. Yli 5000 työntekijäämme eri maissa pitävät huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vastuullisesti tuotettuja tekstiilipalveluita, jotka helpottavat asiakkaidemme arkea. 

Kiinnostaako sinua kokonaisvaltainen työsuhdeasioiden hoito, työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta ja soveltaminen sekä niihin liittyvä ohjeistus ja neuvonta?  

Haemme HR Manageria varmistamaan korkeatasoista työsuhdeasiantuntemusta Lindström Suomen HR-tiimiin. 

Tehtävässä vastaat Suomen Lindströmin työsuhdeasioista ja yhteistoimintalain mukaisesta vuoropuhelusta. Varmistat asianmukaiset ohjeet ja käytännöt yhdessä HR-tiimin kanssa. Tuet esihenkilöitä ja paikallista johtoa luomaan paikallisia sopimuksia tukemaan liiketoimintaa sekä tuot kokemuksesi ja osaamisesi erilaisiin muutosjohtamisen tilanteisiin työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa ja tuet tämän osalta myös muuta HR-tiimiä. Lisäksi tehtäväkenttääsi sisältyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan muita HR-kehittämistehtäviä ja vastuita. HR:n osaajana osallistut aktiivisesti HR-tiimimme toimintaan. 

Toimipisteesi voi olla Helsinki, Hämeenlinna, Vaajakoski, Oulu tai myös Lindströmin muut toimipisteet voivat olla mahdollisia vaihtoehtoja. Tässä tehtävässä olet avainroolissa toteuttamassa erinomaista henkilöstökokemusta sekä liiketoiminnan kasvua strategiamme ja visiomme mukaisesti. 

Miltä työpäiväsi voi näyttää tässä tehtävässä? 

Olet kerännyt yhteen tulosyksiköiden Service Managerit keskustelemaan tulevaisuuden työelämän muutoksista sekä miten näitä asioita tulisi huomioida työehtosopimuksen kehittämisessä lähitulevaisuudessa. Myöhemmin päivällä esittelet HR-tiimille aamupäivän sadon sekä käyt läpi päivittämääsi työaikaa koskevaa ohjeistusta. Iltapäivällä olet kouluttamassa / valmentamassa haastavien tilanteiden käsittelyä esihenkilöille. Päivän aikana olet saattanut tukea myös HR-kollegaa tes-tulkinnassa.  

Mitä toivomme sinulta?    

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavat tiedot sekä vahva kokemus työsuhdejuridiikasta ja työehtosopimuksista, mielellään +7 vuoden työkokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta ja tes-tulkinnasta 

  • Kokemusta työsuhdejuridiikasta haastavissa muutostilanteissa sekä ratkaisukeskeisyyttä, että kykyä luoda uusia liiketoimintalähtöisiä toimintamalleja 

  • Tunnet lainsäädännön ja työnantajan velvoitteet koskien ulkomaalaisen työntekijän palkkaamista 

  • Hyvää yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa sisäisten ja ulkoisten prosessien jalkauttamisessa 

  • Aktiivista, oma-aloitteista ja rohkeaa työskentelyotetta uusien asioiden kehittämisessä 

  • Vakuuttavuutta ja hyvää esiintymiskykyä uusien asioiden läpiviemisessä 

  • Liiketoimintalähtöisyyttä, kykyä analyyttiseen ja kriittiseen ajatteluun 

  • Hyvät ICT- ja HR-järjestelmätaidot. 

Mitä työ Lindströmillä tarjoaa sinulle?  

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen roolin kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, super-kivat ja osaavat HR-kollegat sekä jatkuvaan kehitykseen tähtäävän työyhteisön. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja osaamiseen, jonka kehittämisessä tiimimme ideat ja ratkaisut ovat avainasemassa. Tehtävässä pääset näköala paikalta seuramaan kiertotalouden liiketoimintaa. Meillä työskennellessäsi pääset osaksi laajaa verkostoa, jossa kollegoilta opitaan ja kokemuksia jaetaan paitsi eri puolilla Suomea sijaitsevien toimipisteiden kesken, myös kansainvälisesti. 

Kiinnostuitko?  

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstöjohtaja Jenni Hintzell (puh. +358407364449). Jennin tavoitat puhelimitse 18.4. klo 16-16.30 ja 19.4. klo 14-15.30. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 28.4.2024. Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan sisällä joko Teamsin välityksellä ja/tai kasvotusten. 

Lue lisää: https://lindstromgroup.com/fi/tyopaikat/ 

Osaamisalue: