LASTEN PÄIVÄKOTI SATUNUMMI OY

Apulaisjohtaja

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Apulaisjohtaja

Apulaisjohtaja, LASTEN PÄIVÄKOTI SATUNUMMI OY, Päiväkoti Satuportsa ja Satuherttua, Turku

Lastenpäiväkoti Satunummi Oy on Turussa ja Raisiossa itsenäisesti toimiva, kotimainen ja yksityinen varhaiskasvatuspalveluita tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1971. Satupäiväkodit toimivat nykyään kuudessa eri yksikössä: Turussa Nättinummen alueella Päiväkoti Satunummessa, keskustan läheisyydessä Päiväkoti Satuportsassa ja Suikkilassa Päiväkoti Satusuikkilassa sekä Raisiossa Päiväkoti Satusaaressa Meri-Nuorikkalassa. Satupäiväkotien uusimmat päiväkodit ovat marraskuussa avautunut Päiväkoti Satuherttua Turun Herttuankulmassa sekä elokuussa 2022 avautunut Päiväkoti Satukoivula. Haemme nyt positiivista ja innostunutta apulaisjohtajaa Satuportsan ja Satuherttuan päiväkoteihimme.

Apulaisjohtajana toimit päiväkodin johtajan tärkeänä työparina arkea organisoiden. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa työvuorojen tekoa, uusien asiakasperheiden kanssa sopimusten tekemistä sekä muita hallinnollisia tehtäviä, jotka sovitaan yhdessä päiväkodin johtajan kanssa. Lisäksi tarvittaessa viet osaamistasi lapsiryhmiin varhaiskasvatuksen opettajana sekä toimit päiväkodin johtajan varahenkilönä. Apulaisjohtajalla ei ole omaa lapsiryhmää.

Työ toteutetaan joustavasti Satuportsan ja Satuherttuan yksiköissä, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan. Satuportsa on vuodesta 1997 toiminut pieni, kaksiryhmäinen päiväkoti Turun keskustan tuntumassa. Satuherttua on avattu marraskuussa 2022 Herttuankulman uudelle asuinalueelle ja päiväkodissa on neljä lapsiryhmää.

Arvostamme hakijoilta pienryhmätyöskentelyn, positiivisen pedagogiikan ja kokopäiväpedagogiikan tuntemusta sekä tiimityöskentelytaitoja. Apulaisjohtajana omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet joustava muuttuvissa tilanteissa sekä sinulla on ongelmanratkaisukykyä. Meille tärkeää on toiminnan monipuolisuus ja lasten sekä perheiden osallisuus, unohtamatta tietenkään paikallista tai valtakunnallista vasua. Meistä voit lukea lisää www.satupaivakodit.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse ja hakemukset vastaanottaa päiväkodinjohtaja Anni Taivainen, anni.taivainen@satupaivakodit.fi. Lähetä avoin hakemus, ansioluettelo sekä mahdolliset suosittelijat sähköpostilla. Voit kertoa hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Kattava yleislääkäritasoinen työterveys ja sairaanhoito kuuluu kaikille työntekijöillemme.

Tervetuloa luomaan yhdessä iloista ja motivoitunutta työyhteisöä!

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan pätevyys, varhaiskasvatuslaki (540/2018) § 26 / § 27.
Ennen palvelussuhteen alkamista on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.
Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:23.07.2024, tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Päiväkodinjohtaja Anni Taivainen vastaanottaa hakemukset anni.taivainen@satupaivakodit.fi
Yhteystiedot:Anni Taivainen, p. 0400552502, anni.taivainen@satupaivakodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: