Kymen Seudun Osuuskauppa

Myyjiä

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 10.01.2024, 0:00
  • Suljettu 30.04.2024, 23:59

Myyjiä

Myyjiä, Kymen Seudun Osuuskauppa, Kymen Seudun Osuuskaupan Henkilöstöpooli, Kouvola

KOUVOLA

Henkilöstöpooli on työskentelymalli, joka luo joustavuutta ja monipuolisuutta työelämään tehden arjen ja työn yhdistämisestä helpompaa. Tämän mallin piirissä työskentelet vaihtelevasti kaupan alan toimipisteissämme.
 
Nyt haemme osa-aikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin
 
MYYJIÄ KYMEN SEUDUN OSUUSKAUPAN HENKILÖSTÖPOOLIIN
Tehtävänkuva rakentuu kulloisenkin KSO:n toimipisteen tarpeen mukaan. Yleisimmin työnkuvaan kuuluvat monipuoliset kaupan alan työtehtävät kassalla ja myymälässä sekä ABC-liikenneasemilla myös keittiössä ja salissa. Kaikkiin tehtäviin tarjoamme kattavan perehdytyksen.
 
Työtä tehdään Kymenlaakson ja Iitin alueella. Työskentelyalueesi rajataan asuinpaikkasi mukaisesti työsuhdetta muodostettaessa Kouvolan, Kotkan tai Haminan alueelle. Toimipisteitä ovat alueen Prismat, S-marketit, Salet ja ABC-liikennemyymälät.
 
Työvuorot suunnitellaan henkilöstöpooliin, josta ne jaetaan tarvitsevaan yksikköön viimeistään päivää ennen. Työsopimusten työtuntimäärät ovat osa-aikaisia, enimmillään noin 30 h/vko.
 
Toivomme hakijoilta löytyvän reipasta asennetta ja kykyä sopeutua vaihtuviin toimipisteisiin. Sinulla on hymy herkässä ja asiakaslähtöinen asenteesi säilyy kiireenkin keskellä. Aikaisempi kokemus kaupan alan työtehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Arvostamme ennen kaikkea hyvää asennetta ja halua kehittyä kaupan alan moniosaajaksi.
 
Työ edellyttää oman auton käyttöä sekä joustavuutta liikkua vaihtuvien toimipaikkojen välillä.
 
Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kasvaa kaupan alan moniosaajaksi vaihtuvissa työtehtävissä ja työyhteisöissä. Lisäksi huikeat henkilöstöetumme ovat käytössäsi heti työsuhteen alusta alkaen. Näistä ja muista eduistamme voit lukea lisää täältä: https://kymenseudunosuuskauppa.fi/miksi-meille-toihin/. Maksamme kaupan alan työehtosopimuksen mukaan aiempaan kokemukseesi perustuvaa tuntipalkkaa lisineen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Emma Postila numerossa 010 76 24071.

Hakemukset otamme vastaan sähköisen hakukanavamme kautta ja käsittelemme niitä läpi koko hakuajan. Odotamme jo hakemustasi!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 7,5 h viikossa
Yhteystiedot:Emma Postila
puh. 010 76 24071
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: