Kirkkopalvelut ry

Kesäsijaisia vanhuspalveluihin ja lastenkotiin

  • Sijainti Pieksämäki
  • Julkaistu 17.01.2024, 0:00
  • Suljettu 30.04.2024, 23:59

Kesäsijaisia vanhuspalveluihin ja lastenkotiin

Kesäsijaisia vanhuspalveluihin ja lastenkotiin, 5 paikkaa, Kirkkopalvelut ry, Pieksämäki

Haemme määräaikaisia kesäsijaisia Valonan yksiköihin vanhuspalveluihin ja lastenkotiin 1.5.-30.9.2024 väliselle ajalle. Tehtävään edellytetään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Lisäksi edellytetään tartuntatautilain mukainen rokotesuoja.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi meille heti tänään tai viimeistään 30.4.2024. Haastattelemme ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antavat
Valona Vanhuspalvelut yksikön johtaja Maarit Säntti, p. 0400 741 262, maarit.santti@valonahyvinvointi.fi
Lastenkoti Valona yksikön johtaja Mika Weissmann, p. 040 153 4925, mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi

Valona-hyvinvointi

Tule töihin yhteisen hyvän työmaalle!

Valona-hyvinvoinnissa halutaan palvella vauvasta vaariin ja kehittää palveluja koko elämänkaari huomioiden. Valona Lapsi- ja perhepalvelut tuottavat laadukkaita lastensuojelupalveluja. Valona Vanhuspavelut tarjoaa hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Kirkkopalvelut ry on seurakuntien ja kristillisten toimijoiden valtakunnallinen yhteistyö- ja palvelujärjestö, hyvinvointi- ja koulutuspalvelujen tuottaja sekä hyväntekeväisyystoimija.STEP-koulutus on ammattiopisto, kansanopisto ja opintokeskus. Se tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain 3500 opiskelijalle, ja on kasvatus- ja ohjausalan suurin kouluttaja Suomessa. Oppilaitoksen vapaan sivistystyön lyhytkursseihin osallistuu tuhansia opiskelijoita vuosittain. Lastenkoti Valona tarjoaa huolenpitoa Pieksämäellä. Valona Vanhuspalvelut tarjoaa tehostetun palveluasumisen hoitopaikkoja ikäihmisille Pieksämäellä. Organisoimme Yhteisvastuukeräys- ja Seurakuntavaalikampanjan sekä Kotimaanapu.fi-, Ruoka-apu.fi- ja Vapaaehtoistyo.fi -palvelut. Järjestämme Kirkkopäivät ja Tiekirkko-toimintaa.

Kirkkopalvelut ry työllistää reilu 400 työntekijää ja sen jäseninä on 318 seurakuntaa ja 81 järjestöä. Kirkkopalvelujen liikevaihto vuonna 2022 oli reilu 37 miljoonaa euroa.

Palkkaus:Yksityinen sosiaalipalveluala tes mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Valona Vanhuspalvelut yksikön johtaja Maarit Säntti, p. 0400 741 262, maarit.santti@valonahyvinvointi.fi sekä Lastenkoti Valona yksikön johtaja Mika Weissmann, p. 040 153 4925, mika.weissmann@valonahyvinvointi.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: