Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Ylläpitosiivooja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.05.2024, 23:59
  • 03.05.2024, 23:59

Ylläpitosiivooja

Ylläpitosiivooja, Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy, Oulu

Haemme tiimiimme ylläpitosiivoojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työpäiväsi koostuvat asiakaskohteen leipomo-, myymälä- ja sosiaalitilojen ylläpitosiivouksen työtehtävistä. Työvuoroja tehdään maanantaista perjantaihin ja työtunteja kertyy viikkoon 20. Työpäivät aloitetaan noin puolen päivään aikaan. Työpäivän aloitusajankohta on osittain joustava, joten pääset itse vaikuttamaan omiin työaikoihisi. Omalla työpanoksellasi pääset vaikuttamaan asiakaskiinteistöjen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja arvon säilymiseen.

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta alalta. Perehdytysjakson jälkeen työt suoritetaan itsenäisesti, mutta et silti jää yksin. Avuksesi saat nimittäin mukavat ja auttavat työkaverit, sekä jatkuvan tuen kokeneelta esihenkilöltäsi. Katsomme eduksi voimassa olevan hygieniapassin. Kortin puuttuminen ei ole kynnys kysymys tehtävää haettaessa, vaan voimme keskustella korttikoulutuksen suorittamisesta työsuhteen alussa. Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, kattavan perehdytyksen, työsuhde-etuja, sekä halutessasi mahdollisuuden alan koulutuksiin työn ohella. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Olet etsimämme henkilö mikäli olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja reippaasti toimeen tarttuva. Ajokortti ei ole tehtävän kannalta välttämätön, mutta tämä katsotaan eduksi. Työ edellyttää suomen kielen taitoa.

Mikäli kiinnostuit, niin otathan rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja avoimesta paikasta antaa sähköpostitse Reeta Sassi, reeta.sassi@jurvelin.fi.

Haethan tehtävään sähköisellä hakulomakkeella. Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian, mutta työsuhteen aloitusajankohta on kuitenkin sovittavissa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinteistöhuolto Jurvelin Oy

Kiinteistöhuolto Jurvelin on Oulun talousalueella toimiva kiinteistöpalvelualan monialayritys. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kiinteistön ylläpitoon liittyvät palvelut yhden katon alta ja meillä työskentelee yli 250 kiinteistöpalvelualan ammattilaista.

Henkilöstö on yksi meidän tärkeimmistä vahvuuksistamme ja osaavat työntekijämme ovat avainasemassa palveluidemme tuottamisessa. Meille onkin tärkeää, että työntekijämme viihtyvät talossa ja työt voidaan suorittaa nykyaikaisilla kalustoilla sekä järjestelmillä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista erilaisilla kannustimilla ja tarjoamme mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa esimerkiksi tukemalla koulutuksia. Pidämme yrityskulttuurimme avoimena ja suunnittelemme yhdessä miten työntekoa voitaisiin kehittää.

Olemme osa PHM Groupia, joka työllistää yli 7 000 ammattilaista. Liikevaihtomme on yli 570 miljoonaa euroa ja toiminta-alueemme kattaa koko Suomen, jonka lisäksi toimimme myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa.

Palkkaus:alan TES:n mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Lisätietoja avoimesta paikasta antaa sähköpostitse Reeta Sassi, reeta.sassi@jurvelin.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: