Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJAT, Hyvinkään sairaala

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 12.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJAT, Hyvinkään sairaala

Kiinnostaako Sinua monipuolinen työ sairaalassa? 

Meillä H-sairaalassa on viisi (5) akuuttiosaston tiimiä, palliatiivisen hoidon tiimi sekä päihde-ja vieroitushoidon tiimi. Potilaspaikkoja meillä on yhteensä 108. Hoitoaika osastoilla on n. 10 vrk. Potilaita tulee jokaiseen tiimiin myös päivystyksellisesti. H-sairaalaa sijaitsee Hyvinkään sairaalanmäellä, jossa tilat ovat 3-vuotta vanhat ja modernit. Henkilöstölle on ilmaiset parkkipaikat.

Työ tarjoaa sekä itsenäisiä että yhteisöllisiä työtehtäviä. Toimit osana moniammatillista työyhteisöä. Toimit yhdessä lääkäreiden, lähihoitajien, fysioterapeuttien, pastorin, farmaseutin  sekä vertaistukihenkilöiden kanssa. Meillä on kolme hoitotyön esihenkilöä ja jokaisella esihenkilöllä on henkilökuntaa eri tiimeistä. Työ on vuorotyötä, joka sisältää ilta-, viikonloppu ja yötyötä. Työ tarjoaa mahdollisuuden kiertää sisäisesti eri tiimeissä. 

Meillä on viikoittain pidettävät tiimitunnit ja päivittäin päivittäisjohtamisen palaverit. Toimimme jaetun ja valmentavan johtajuuden periaatteella. Sinulla on mahdollisuus kehittää sekä itseäsi että hoitotyötä. Hoitotyötä kehitämme tällä hetkellä työpaja- toiminnoin. Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu ja kutsurahajärjestelmä.

Arvostamme oma-aloitteista sekä asiakaslähtöistä  ja kuntouttavaa toimintatapaa.  Lisäksi odotamme sinulta kykyä toimia yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa. 

Tehtävään edellytämme sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsuhteet alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antavat hoitotyön esihenkilöt Pirita Pehkonen, puh. 050 497 0885, pirita.pehkonen@keusote.fi, Laura Autere, puh. 050 497 7336, laura.autere@keusote.fi sekä Johanna Lamminen, puh. 050 497 0890, johanna.lamminen@keusote.fi.  Tavoitat meidät parhaiten 9-14 välillä.

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.