Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Nurmijärven kotihoito

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 11.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Nurmijärven kotihoito

Oletko sairaanhoitaja, joka haluaa työskennellä asiakaslähtöisesti, itseohjautuvasti ja yhteistyössä tiimin kanssa?  

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kirkonkylän tiimiin. Tule joukkoomme mahdollistamaan kotona asuville asiakkaille turvallinen ja laadukas elämä. 

Me haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Kotihoito on asiakkaan kotona tapahtuvaa kuntouttavaa hoitotyötä sekä arjessa tukemista. Työ on vastuullista ja monipuolista hoitotyötä sisältäen sairaanhoidollisten tehtävien lisäksi asiakkaiden perushoitoa. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa ja kuntoutumista edistävää. 

Kirkonkylällä toimii 3 pientä tiimiä, jossa kaikissa työskentelee lääkäri, sairaanhoitaja, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Sairaanhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana tukien vastuuhoitajuutta. Teet tiivistä yhteistyötä kotihoidon lääkärin kanssa ja tiiminä työskentelet tiiviisti lähihoitajien kanssa. Asiakkaan hoitotyön suunnittelussa ja arvioinnissa meillä on käytössä RAI-toimintakykymittari. Koko tiimi toimii itse- ja yhteisöohjautuen valmentavan esimiehen tuella. Lisäksi meillä hyödynnetään teknologiaa kasvavassa määrin asiakkaiden hoidossa.

Voit olla konkari tai urasi alussa. Työssäsi hyödyt työkokemuksesta ikääntyneiden kanssa sekä kokemuksesta kuntouttavasta työotteesta. Me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, moniammatillisen, osaavan sekä toimivan työyhteisön. Työ itsessään on mielenkiintoista sekä monipuolista, joka tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa. 

Odotamme Sinulta, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kykyä tehdä työtä itsenäisesti. Edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä ajokorttia.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. 

Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. Kysy rohkeasti myös lisää! Kotihoidon esihenkilö Katja Korppinen, puh. 050 497 1956, katja.korppinen@keusote.fi.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Aloitus sopimuksen mukaan.   
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.