Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Hoitotarvikejakelu

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 11.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Hoitotarvikejakelu

Haemme joukkoomme kehitysmyönteistä osaavaa tiimityöntekijää!

Keusoten hoitotarvikejakeluun avautuu tehtävä sairaanhoitajalle asiakaspalvelu- ja asiantuntijatehtävään. 

Hoitotarvikejakelu vastaa kotona asuvien pitkäaikaissairaiden hoitoon kuuluvien hoitotarvikkeiden tilausten käsittelystä ja yksilöllisestä neuvonnasta. Työtehtäviin kuuluu mm. puhelinpalvelu, sähköisten tilausten käsittely ja asiantuntijana toimiminen. 

Tarjoamme monipuolisen ja moniammatillisen työyhteisön, jossa pääsee kehittämään omaa ja työyhteisön toimintatapoja. Hoitotarvikejakelun ammattilaiset tekevät jatkuvaa yhteistyötä sidosryhmiensä kanssa. Työ on päivätyötä ja tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. 

Edellytämme hyvää suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Katsomme eduksi haavatuote osaamisen.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto.

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Voit tutustua tarkemmin Keusoteen rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry

Lisätietoja antaa hoitotyön esihenkilö Eija Tuuri, puh. 050 497 1130, eija.tuuri@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan.

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.