Katri Antell Oy

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA / KIRJANPITÄJÄ?

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 10.04.2024, 10:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJA / KIRJANPITÄJÄ?

Etsimme taloushallinnon tiimiimme kahta iloista, ratkaisukeskeistä ja kokenutta kirjanpitäjää, joka osallistuu rohkeasti ja monipuolisesti Antellin taloushallinnon kehittämiseen. 

Kirjanpitäjän tehtävässä vastaat sinulle nimettyjen Antellin ravintolayhtiöiden koko kirjanpidon prosessista. Vastaat vastuuyhtiöidesi kokonaiskirjanpidon prosessista, sisältäen laskutuksen, myynti- ja ostoreskontran, maksuliikenteen, matka- ja kululaskut, käyttöomaisuuskirjanpidon ja tiliotteet, aina yhtiöiden pääkirjanpitoon, tilinpäätökseen ja veroilmoitukseen saakka. Hyödynnät nykyaikaisia työkaluja monipuolisesti ja työskentelyssäsi sekä havaitset kehitysmahdollisuuksia, ja tuot esiin ehdotuksia prosessien tehostamiseksi ja automatisoimiseksi. Toimit läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa ja toimit taloushallinnon tukena ravintoloillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta, vähintään muutaman vuoden kokemusta kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävistä, hyvää Excel-osaamista sekä numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Katsomme eduksesi Netvisor-järjestelmäkokemuksen, ja toivomme, että pystyt hyödyntämään sen ominaisuuksia tehokkaasti. Haluat olla mukana kehittämässä taloushallinnon prosesseja, palvelua sekä raportointia. Sinulla on hyvä paineensietokyky, ja olet tottunut työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. 

Tarjoamme sinulle aidosti hyvän työyhteisön ja loistavan mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää yrityksemme taloushallintoa nykyaikaisesti. Työpisteesi sijaitsee Oulun pääkonttorillamme ja hybridityöskentelymalli on halutessasi käytössäsi. 

Miksi Antellille?

Me antellilaiset olemme oma-aloitteisten ammattilaisten työyhteisö, johon otamme uuden kirjanpitäjän innokkuudella vastaan. Arvomme maku, välittäminen, ratkaisukeskeisyys ja innostuneisuus peilaavat yrityskulttuuriamme ja jokaisella antellilaisella on vapaus käyttää ammattitaitoaan työssään arvojemme mukaisella tavalla. Meillä saat tueksesi lämminhenkisen työyhteisön, nykyaikaiset työkalut ja toimintakentäksesi kiinnostavan toimialan. 

Antell on teknologian hyödyntämisen edelläkävijä ravintolatoimialalla. Panostamme digitalisaatioon. Olemme luoneet tekoälyratkaisuja ennustamaan ravintoloidemme ruokailijamäärää ja optimoimaan ravintoloidemme ruokalistoja ja olemme siten mm. pystyneet vähentämään radikaalisti hävikkiä.

Työsuhdettasi Antellilla tukee mm. laaja työterveyshuolto sekä kulttuuri-, liikunta- ja hierontaetu. Maun ollessa yksi tärkeimmistä arvoistamme, tuemme luonnollisesti henkilöstömme työpaikkaruokailua ja aamukahvihetkeä. Haluamme henkilöstöetujemme avulla edesauttaa tiimien yhteishenkeä ja panostaa jokaisen antellilaisen kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin.

Kiinnostuitko lukemastasi, loistavaa! Lähetä meille hakemuksesi 28.4. mennessä. Liitä mukaan CV:si sekä hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että pystyt aloittamaan meillä viimeistään elokuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Miia Alatalo puh. 040 571 8535 ma 15.4.2024 klo 9-11, ti 16.4. klo 10-13 sekä to 18.4. klo 9-11, tai miia.alatalo@antell.fi

Antell tekee aidosti hyvää! Antell tarjoaa herkullisia makunautintoja lounas- ja henkilöstöravintoloissa ympäri Suomen. Haluamme olla mukana rakentamassa asiakkaidemme hyvinvointia. Osaamisemme ytimessä on monipuolinen, hyvää tekevä ja herkullinen ruoka. Perheyrityksemme palveluksessa työskentelee noin 300 osaavaa ammattilaista.  Lue meistä lisää: www.antell.fi

Löydät meidät myös somesta

Osaamisalue: