Kaakkois-Suomen AMK, Xamk

Tutkimusjohtaja, kestävä hyvinvointi

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 13.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 23:59
  • 13.05.2024, 23:59

Tutkimusjohtaja, kestävä hyvinvointi

Jätä kädenjälkesi.

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Tahdotko sinä jättää omasi?

 

Etsimme nyt Xamkiin:

Tutkimusjohtaja

KESTÄVÄ HYVINVOINTI

Mistä työssä on kyse?

Tutkimusjohtajana vastaat TKI-toiminnasta ja sen kehittämisestä Kestävä hyvinvointi -vahvuusalalla, jossa painottuvat erityisesti vaikuttavien hyvinvointipalveluiden, yhdenvertaisen ja osallistuvan nuoruuden, vastuullisten ruokapalveluiden ja uudistuvan työelämän teemat.

Työsi alkaa 1.6.2024 tai sopimuksen mukaan, ja työpisteesi on Mikkelin kampuksella.

Tutkimusjohtajana pääset vaikuttamaan alueen elinvoimaisuuteen tutkimus- ja kehittämishankkeiden, koulutusyhteistyön sekä sidosryhmäyhteistyön kautta. Yhtenä keskeisenä yhteistyökumppanina ovat maakunnalliset hyvinvointialueet. Terveyden ja hyvinvoinnin kokonaisvaltainen edistäminen tutkittuun ja kokeiltuun tietoon perustuen on keskeinen visio kestävän hyvinvoinnin vahvuusalalla. Toimit alueellisissa ja kansainvälisissä verkostoissa, kytket alueen toimijoita niihin sekä edistät vahvuusalasi huippuosaamisen hyödyntämistä. Hyödynnät alueen yhteistyökumppaneilta saamaasi tietoa ja kehität vaikuttavia ratkaisuja alueen ja sen yritysten muuttuviin tarpeisiin. Luot edellytyksiä tiiviille ja uutta luovalle yhteistyölle ammattikorkeakoulun koulutuksen ja TKI-toiminnan muiden vahvuusalojen kesken.

TKI-toiminnassa ja sen kehittämisessä on mukana TKI-toiminnan asiantuntijoita sekä projekti- ja hankehenkilöstöä. Toimit myös itse lähimpänä esihenkilönä osaajille, joiden onnistumista tuet osana päivittäistä työtäsi.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa. Kädenjälkesi näkyy alueen elinvoimaisuutena ja kumppaneiden tarpeisiin kehitettyinä tulevaisuuteen katsovina ratkaisuina.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia xamkilaisia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan ja kehittämään osaamistaan.

Tutkimusjohtajan tehtävässä on sopimuspalkka. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuuriedulla.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme, että sinulla on soveltuva tohtorin tutkinto ja näyttöjä vaativien TKI-kokonaisuuksien tuloksellisesta johtamisesta. Lisäksi odotamme sinulta kokemusta hyvinvointipalveluiden parissa työskentelystä.

Toivomme sinulta hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä näyttöjä henkilöstöjohtamisesta. Työ edellyttää kykyä verkostoitua niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Työn kansainvälisen luonteen vuoksi  tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakulomakkeen löydät oheisen hakupainikkeen kautta.

www.xamk.fi/rekry

Osaamisalue: ,