Joensuun kaupunki

Määräaikainen pt. tuntiopettaja (erityisluokanopettaja), Pataluodon koulu

  • Sijainti Joensuu
  • Julkaistu 12.04.2024, 9:00
  • Suljettu 26.04.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Määräaikainen pt. tuntiopettaja (erityisluokanopettaja), Pataluodon koulu

Määräaikainen päätoiminen tuntiopettaja (erityisluokanopettaja)5.8.2024 – 31.7.2025, Pataluodon koulu

Tehtävän kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (KelpoA 986/1998) mukaisesti. 

Hakijalta edellytetään kelpoisuuden lisäksi 1) kokemusta yläkoulun pienluokkaopetuksesta ja/tai monimuotoluokkaopetuksesta. 2) Eduksi voidaan katsoa liikunnan opinnot tai liikunnallinen suuntautuminen. 3) Valittavalta henkilöltä edellytetään myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työhön voi liittyä myös laaja-alaisen erityisopettajan työtä.

Hakijan tulee vastata yllä mainittuihin hakukriteereihin numeroidusti oman osaamisensa ja näyttöjensä perusteella varsinaisessa hakulomakkeessa (ei liitteessä). Haastatteluun kutsuttavat valitaan kelpoisuuden sekä edellä mainittujen kriteerien pohjalta. Mahdollinen dokumentaatio kriteerien täyttymisestä esitetään haastattelussa. Lopullinen valinta tehdään kokonaisarvioinnin ja haastattelussa esille tulleen soveltuvuuden perusteella.

Palkkaus kunnallisten virka- ja työehtosopimusten mukaan.
 
Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan koulutus- ja nuorisojohtajalle määrättynä aikana sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Työpaikkamme ovat savuttomia.
 
 Tehtävässä on viiden (5) kuukauden koeaika.
 
 Hakuaika päättyy 26.4.2024
 
 Lisätietoja tehtävästä antaa virka-aikana Pataluodon koulun rehtori Tuija Huovinen sähköpostitse tuija.huovinen@joensuu.fi tai puhelimitse 050 310 9678.

Osaamisalue: