Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Kesäsijaiset (lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, opiskelija) (Askola)

  • Sijainti Uusimaa
  • Julkaistu 12.01.2024, 12:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 16:00
  • 31.05.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesäsijaiset (lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja, opiskelija) (Askola)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Meillä työskentelee 2600 eri alojen ammattilaista ja tehtävänimikkeitä on yli 200. Löydät todennäköisesti itsellesi sopivan työpaikan, mihin ikinä omat ammatilliset intressisi ja tulevaisuuden suunnitelmasi sinua ohjaavatkaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden kaksikieliseen työympäristöön, jossa toisen kotimaisen kielen hallinta on rikkaus ja mahdollisuus, mutta ei ehdoton vaatimus.

Haemme VUOSILOMAN SIJAISIA ympärivuorokautiseen palveluasumiseen Mäntyrinteen palvelukeskukseen: lähihoitajia, sairaanhoitajia/terveydenhoitajia, hoiva-avustajia ja hoitoalan opiskelijoita. Myös keikkatyö on mahdollista!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävänimikkeen mukainen tutkinto ja Valviran ammattihenkilölaillistus. Lisäksi edellytämme joustavuutta, vastuullista asennetta ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Edellytämme suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Myös alan opiskelijat huomioidaan haussa.

Arvostamme taitoa mahdollistaa asukkaillemme oman näköinen, hyvä arki, huomioiden asukkaiden yksilölliset tarpeet ja toiveet. Arvostamme myös kokemusta ikääntyneiden parissa työskentelystä, mutta se ei ole välttämättömyys, sillä juuri sinä voit olla meidän uusi nouseva hoitotyön ammattilainen! Tarjoamme sinulle mukavan työtiimin ja huolellisen perehdytyksen. Panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Jos tunnistit itsessäsi nämä ominaisuudet, tartu mielenkiintoiseen tilaisuuteen!

Työ on lähihoitajille kolmivuorotyötä, sairaanhoitajille päivätyötä ja hoiva-avustajille kaksivuorotyö. Halutessasi voit tehdä pitkiä työvuoroja, mikä mahdollistaa pidempiä vapaajaksoja. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaisen rokotussuojan. Yli 3 kk työsuhteissa valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Palkkaus: sairaanhoitaja 2843,11 e/kk lähihoitaja 2483,53 e/kk, hoiva-avustaja 2167,04 e/kk

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2024 klo 16. Haastatteluita ja valintoja suoritamme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa palveluasumisen ohjaaja Riikka Moilanen, puh 040 527 6130, s-posti riikka.moilanen@itauusimaa.fi

Osaamisalue: