Itä-Uudenmaan hyvinvointialue

Kesäsijaiset, kotihoito / Semestervikarier, hemvård (Loviisa/Lovisa)

  • Sijainti Loviisa
  • Julkaistu 12.01.2024, 8:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kesäsijaiset, kotihoito / Semestervikarier, hemvård (Loviisa/Lovisa)

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut alueen noin 100 000 asukkaalle 1.1.2023 alkaen. Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Hyvinvointialue työllistää yli 2 600 alan ammattilaista ja on yksi alueen suurimmista työnantajista.

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee eri mittaisiin kesälomasijaisuuksiin lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti kotihoitoon Loviisan alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.  

Loviisan alueen kotihoidossa pääset tekemään itsenäistä hoitotyötä ikääntyneiden parissa. Työ on monipuolista ja liikkuvaa, maisemat vaihtuvat ja työtehtävät niiden mukana. Meillä ammattitaitoiset työnjakajat huomioivat myös siirtymäajat kotikäynneillä. Olemme myös siirtymässä autonomiseen työvuorosuunnitteluun kotihoidossa, joten pääset vaikuttamaan työaikoihisi. 

Olet ehkä jo konkari tai vastavalmistunut, tai opiskelet vielä alalle, meillä saat aidon mahdollisuuden onnistua yhdessä työkavereiden kanssa. Kotihoidossa työskennellessäsi tarjoat turvaa ja hoivaa, ja pääset omalla persoonallasi piristämään asiakkaiden päivää. Kotihoidossa toteutat asiakkaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä asiakkaan, omaisten ja tiimisi sekä moniammatillisen työyhteisön kanssa. Työn laadukas hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen toimintaan. Työ on siis itsenäistä, mutta et tee sitä yksin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi perushoitajatutkinto/ sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotasoinen tutkinto, johon liittyy terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus (JulkiTerhikki). Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat työn liikkuvan luonteen vuoksi välttämättömiä. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus SOTE:n mukaan. Työ on lähihoitajilla jaksotyötä, vuorotyönluonteista, sairaanhoitajilla päivätyötä arkisin. Tehtäväkohtainen palkka lähihoitajilla on 2483,53 euroa/kk + mahdolliset lisät ja sairaanhoitajilla 2843,11 euroa/ kk + mahdolliset lisät. 

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote (yli kolmen kuukauden mittaisissa työ- tai palvelussuhteissa).

Pyydämme jättämään hakemukset viimeistään 30.4.2024 klo 23.59. 

Lisätietoja antaa Satu Nybondas 040 571 6488 tai satu.nybondas@itauusimaa.fi

Osaamisalue: