ISS Palvelut Oy

Vartijakortillinen monipalvelutyöntekijä

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 8:00
  • 08.05.2024, 8:00

Vartijakortillinen monipalvelutyöntekijä

Vartijakortillinen monipalvelutyöntekijä, ISS Palvelut Oy, ISS Jyväskylä, Jyväskylä

Hei asiakaspalveluhenkinen ja vartijakortillinen monipalvelutyöntekijä – me etsimme sinua tiimiimme JYVÄSKYLÄÄN!
Tässä tehtävässä ei yksikään päivä ole samanlainen, vaan työpäivät koostuvat monipuolisesti erilaisista tehtävistä. Vastaat avainasiakaskohteemme monipuolisista tehtävistä ja laadukkaasta asiakaspalvelusta. Päivittäiset tehtäväsi vaihtelevat ja tehtävän kuvasi on laaja. Huolehdit mm. postituksesta, sekä osaltasi aulavartioinnista. Lisäksi työskentelet asiakaskohteen tuotannon tukitöissä, huolehdit osaltasi ylläpitosiivouksesta, sekä myös kiinteistön huollon tehtävistä.
Tehtävän hoitaminen edellyttää vartijakorttia ja sujuvaa suomen kielen osaamista. Työvuorosi sijoittuvat arkipäiviin klo 06-16.30 välille (30 h/viikko, mahdollisesti myös 37,5h/viikko). Tehtävässä on mahdollista myös sijaistaa valvomovartijaa. Valvomovartiointia teemme 24/7 ja 7 päivää viikossa. Tämä työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
 
Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa:

paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä vartijana aloittaneen Veli-Pekan urapolusta: https://www.isspalvelut.fi/toissa/ammattilaiset/vartijasta-siivouksen-tuote-ja-tuloksellisuusjohtajaksi
työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.
liikunta- ja kulttuuriedun vapaa-ajalle.

 
Sinulta me odotamme

voimassa olevaa vartijakorttia. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan vahvasti eduksesi.
vartijan ammattitutkinto katsotaan eduksesi.
sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä hyvää englannin kielien taitoa.
oma-aloitteista työotetta ja rautaista ongelmanratkaisukykyä.
B-ajokorttia.
työturvallisuuskortti, ensiapukortti ja tulityökortti katsotaan eduksesi.
erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, omaat työtehtävän vaatiman tilannetajun ja reagointikyvyn.
palveluasennetta, jonka ansiosta langat pysyvät käsissäsi ja aito hymysi kestää kiireenkin keskellä.
nuhteetonta taustaa; työsopimuksen edellytyksenä on suppean turvallisuusselvityksen läpäiseminen luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.

 Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viipymättä oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 8.5.2024. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Muita tarjoamiamme työmahdollisuuksia löydät osoitteesta tyopaikat.iss.fi.
Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Turvallisuuspalveluiden ammattilaisena olet turvaamassa ihmisiä, tiloja ja asiakkaidemme mainetta. Panostamme paljon asiakaspalveluun: vartijanamme olet monesti tärkeä kontaktipiste ja ensivaikutelman luoja kiinteistön käyttäjälle.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 30.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Palvelut, ISS, rekrytointi@iss.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: