HR Satama Finland Oy

Rekrytointiassistentti Tampereelle

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 05.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Rekrytointiassistentti Tampereelle

Rekrytointiassistentti Tampereelle, HR Satama Finland Oy, Tampere

HR Satama Finland Oy (http://www.hrsatama.fi/) on lokaatioriippumaton 2020-luvun työelämän kumppani. Tuotamme suorahaku-, rekrytointi- ja hybridihakupalveluita sekä toteutamme soveltuvuusarviointeja. Lisäksi tarjoamme ulkoistus- ja vuokratyöpalveluita sekä konsultoimme muutostilanteissa. Toimimme Suomessa valtakunnallisesti heti yhtiön syntymisestä alkaen.

Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen kollegaa nimikkeellä

Rekrytointiassistentti Tampereelle

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa työpaikkailmoitusten laatimisessa avustaminen, alkuvaiheen työhaastattelut (alkukartoitukset) ja referenssitarkastukset. Käytännössä olet yhteydessä työnhakijoihin ja näiden edellisiin työpaikkoihin sekä toteutat HR Sataman prosessin mukaista työnhakijan taustatarkastusta ja avustat rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Lisäksi avustat työhaastatteluiden järjestämisessä sekä pidät yhteyttä asiakasyrityksiin prosessin eri vaiheissa.

Tehtävä on kokoaikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Toivomme, että saamme sinusta pitkäaikaisen kollegan joukkoomme. Aloituspäivä sovitaan yhdessä valitun henkilön kanssa. Työpisteesi sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Millainen persoona meille sopii?

Etsimme henkilöä, joka on aktiivinen, rohkea ja organisointitaitoinen. Työtä tehdään paljon puhelimessa ja tietokoneen ääressä, joten toivomme, että tällainen työskentelymalli sopii sinulle. Tehtävään on hyvä perehdytys, eikä se vaadi aiempaa kokemusta henkilöstöalalta.

Miksi meille?

HR Satama on yritys, joka tulee muuttamaan henkilöstöpalvelualaa Suomessa ja kasvaa voimakkaasti 2020-luvulla. Uskomme, että tällaisessa kasvuyrityksessä on kiva työskennellä. Teemme varmasti paljon virheitä matkan varrella, ja toivottavasti opimme yhtä paljon. Tehdään tästä yhdessä menestystarina? Välillä kompuroiden, mutta päämäärä kirkkaana mielessä. Voit lukea meidän tarinamme esimerkiksi some-kanavissamme: LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/hrsatama/mycompany/?viewAsMember=true) Facebook (https://www.facebook.com/HRSatama) Instagram (https://www.instagram.com/hrsatama/?hl=fi)

Tarjoamme sinulle:

– Säännöllisiä osaamisen kehitys ja Coworking -päiviä

– Tiimipäiviä, jolloin vietetään vapaa-aikaa yhdessä työkavereiden kanssa

– Urapolku- ja palkkakehitysohjelman

– Kiinteä osaamista vastaava palkkausmalli

Kiinnostuitko?

Haluaisimme kuulla sinusta lisää! Kertoisitko meille, millainen persoona olet ja miksi haluaisit tulla meille töihin? Meitä kiinnostaa, minkälaisia odotuksia sinulla on ja mitä haluat oppia. Onko sinulla kenties jo jotain erityisosaamista tätä tehtävää ajatellen?

Arvostaisimme, jos lähestyt meitä rekryjärjestelmän kautta. Sinne voit jättää CV:n, hakemuskirjeen, palkkatoiveesi sekä muita liitteitä ja hakuvideosi. Meidät löytää osoitteesta www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/).

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: