HR Satama Finland Oy

Laatoitustaitoinen rakennustyöntekijä Vaasaan

  • Sijainti Vaasa
  • Julkaistu 12.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Laatoitustaitoinen rakennustyöntekijä Vaasaan

Laatoitustaitoinen rakennustyöntekijä Vaasaan, HR Satama Finland Oy, Vaasa

Etsimme erittäin arvostettuna työnantajana tunnetulle, ja henkilöstöään aidosti arvostavalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta asiakaslähtöiseen tekemiseen nimikkeellä

LAATOITUSTAITOINEN RAKENNUSALAN TYÖNTEKIJÄ VAASAAN

Tehtävänkuva

Työtehtäviin kuuluu vahinkosaneerauskohteiden purkamisen jälkeiset työtehtävät kokonaisvaltaisesti aina valmiiseen pintaan asti erilaisissa ja monimuotoisissa asuinkiinteistökohteissa. Työtä tehdään itsenäisesti, oman kohteen uudelleen rakentamisesta kokonaisvaltaisesti huolehtien. Työ on liikkuva vakituinen päivätyö Vaasan seudulla.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä. Hallitset laatoitustyön salat, ja suoriudut niistä laadukkaasti. Arvostamme mahdollisimman monipuolista rakennusalan kokemusta, ja esimerkiksi yrittäjätausta katsotaan ehdottomasti eduksesi. Omaat itsenäisen työotteen, ja nautit oman projektisi edistämisestä. Työtä tehdään asuinkiinteistöjen parissa, joten asiakaspalveluhenkisyys edistää tehtävässä onnistumistasi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme vakituisen, kokoaikaisen ja mielenkiintoisen työnkuvan monipuolisissa rakennusalan tehtävissä. Pääset työskentelemään erittäin arvostetun ja alalla tunnetun asiakasyrityksemme saneerauskohteisiin, joiden riittävyyteen ei maailman taloustilanteen heilahtelutkaa ole näyttäneet vaikuttavan. Tukenasi työskentelee asiakasyrityksemme kannustava ja ammattitaitoinen tiimi, joille työn laatu on kunnia-asia!

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkkauksen, joten avaathan meille työkokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on oikea aika jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti oikean henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vaasan seudulla liikkuva työ

Työaika: Päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: