HR Satama Finland Oy

Isännöitsijä Varkauteen

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 02.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Isännöitsijä Varkauteen

Isännöitsijä Varkauteen, HR Satama Finland Oy, Kuopio

Asiakkaamme on pitkään alalla toiminut isännöintitoimisto, jolla on toimintaa useammalla paikkakunnalla ympäri Suomen. Etsimme nyt heidän kasvavaan yritykseen vahvistusta nimikkeellä

Isännöitsijä Varkauteen
Tehtävässäsi vastaat sinulle nimettyjen asiakasyhtiöiden kehittämisestä, toimintakyvystä, hallinnosta ja taloudesta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi viranomaisilmoitukset sekä kokouspöytäkirjojen, toimintakertomuksien ja talousarvioiden laatiminen. Vastuullasi on kokemuksestasi riippuen 20-30 asunto-osakeyhtiötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää b-ajokorttia sekä valmiutta osallistua iltakokouksiin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy jo jonkin verran aiempaa kokemusta hallinnollisen isännöitsijän tehtävistä sekä alalle soveltuva koulutus, kuten IAT-tutkinto. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Katsomme eduksi aiemman käyttökokemuksen Domus-järjestelmästä.

Kyseessä on vakituinen ja pitkäaikainen työsuhde. Työtä tehdään asiakkaamme viihtyisissä toimistotiloissa ja käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet. Ympärilläsi toimii ammattitaitoiset tiimikaverit, joilta saat tukea ja apua tarvittaessa. Tehtävän palkkaus määräytyy henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan, ja keskustelemme tästä mielellämme kanssasi tarkemmin.

Herättikö tehtävä kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Muuta

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Varkaus, Pohjois-Savo

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla – teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Mika Stenman, mika.stenman@hrsatama.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: