Henkilöstöpartneri Vertico Oy

Myyjä, Superdry Store Mylly

  • Sijainti Raisio
  • Julkaistu 08.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 08.05.2024, 23:59
  • 08.05.2024, 23:59

Myyjä, Superdry Store Mylly

Myyjä, Superdry Store Mylly, Henkilöstöpartneri Vertico Oy, Raisio

Superdry on vuonna 2003 perustettu vaatemerkki. Inspiraationsa Superdry on saanut Tokiosta. Tuotteisiin on yhdistelty japanilaista grafiikkaa ja amerikkalaista vintage-tyyliä. Tästä syntyi Superdry-merkki, jonka tuloksena tuli yksilöllisiä, urbaaneja vaatteita, joiden brändäys ja yksityiskohdat hakevat vertaistaan. Superdry on yksi Suomen kuumimpia naisten- sekä miestenvaatebrändejä

Meillä on nyt haku auki myyjälle Superdry Myllyyn!

Töitä on tarjolla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella 10 – 20 h/vko. Kesällä on enemmän töitä sesongin ja lomien takia. Erikoiskaupan tai muodin parissa työskentely katsotaan isoksi eduksi.
Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi puhut sujuvasti englantia. Lisäksi muu kielitaito katsotaan eduksi.
Kerro hakemuksessasi, miten osaamisestasi ja persoonastasi olisi hyötyä Superdrylle, mitä tuot mukanasi! Kerro, milloin voit aloittaa ja miten voit tehdä töitä nyt keväällä, kesällä ja syksyllä.

Tarjoamme näköalapaikan muodin maailmaan ja upeisiin asiakaskohtaamisiin. Pääset työskentelemään Myllyn kauppakeskuksessa sijaitsevassa myymälässä ja saat lisäksi arvokasta työkokemusta, josta on hyötyä tulevaisuudessa sekä työelämässä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti! Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja soitamme potentiaalisille hakijoille. Huomioithan, että otamme yhteyttä ainoastaan valittuihin hakijoihin. Kiitämme kaikkia hakijoita mielenkiinnosta ja toivotamme onnea työnhakuun!

Henkilöstöpartneri Vertico Oy on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut henkilöstöpalveluyritys.

Palkkaus:Kaupan tes
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Hakemus:www,vertico.fi
Yhteystiedot:www,vertico.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: