Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

Tuotantotyöntekijä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.05.2024, 23:59
  • 09.05.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijä

Tuotantotyöntekijä, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Lahti

Etsinnässä tekijä Lahteen!

Etsimme vakavaraiselle asiakasyrityksellemme tuotantotyöntekijää

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kenelle työt sopivat?

Olet henkilö, joka ei pelkää haasteita ja uuden oppimista. Lisäksi olet motivoitunut ja työhön tarttuva henkilö, jolle sopii fyysinen tuotantotyö. Yrityksessä arvostetaan teknistä ymmärrystä ja käsillä tekemisen taitoja sekä tarkkuutta. Tehtävään annetaan monipuolinen perehdytys, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti tuotannon eri tehtävissä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotantotehtävistä ja pitkäjäneisyyttä oppia uutta. Koulutustaustalla ei ole väliä, kunhan asenne työntekoon on kohdallaan. Toivomme sinulta hyvää kuntoa, että jaksat tehdä koko päivän fyysisesti raskasta seisomatyötä. Työsuhde alkaa määräaikaisuudella Henkilöstöpalvelu Heimon kautta ja 6 kk:n jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Tehtävään haetaan pitkäaikaista työntekijää, jolla on halua kehittää omaa ja yrityksen toimintaa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokopäivätyö arkipäivisin, päivävuorossa. Työpaikka sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Lahden keskustasta.

Kiinnostuitko? Hienoa, hae paikkaa mahdollisimman pian!

Käymme hakemuksia läpi ahkerasti ja olemme tunnettuja nopeasta reagoinnista. Älä siis pelästy, kun olemme sinuun yhteydessä! Täytäthän hakemuksen työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Heimosta tai työstä lisää, Henkilöstöpalvelu Heimolta http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ Marja Koikkalainen vastaa kysymyksiisi mielellään. Soittele ma-pe klo 8-16 välillä tai laita viestiä. Marjan tavoittaa puh. 044 777 5102 tai sähköpostitse osoitteesta marja.koikkalainen@hpheimo.fi mailto:marja.koikkalainen@hpheimo.fi .

Palkkaus:n. 13
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Heti
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Koikkalainen, Marja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: