Henkilöstöpalvelu Heimo Oy

CNC-koneistaja

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 23:59
  • 13.05.2024, 23:59

CNC-koneistaja

CNC-koneistaja, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Lahti

Etsimme Päijät-Hämeeseen asiakasyrityksellemme
ohjelmointitaitoista CNC-koneistajaa
jyrsintään ja sorvaukseen sekä uritukseen.
Voit olla alan konkari tai vasta urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden ammattilainen, kunhan hallitset vahvan kuvien lukutaidon ja monipuolisen ohjelmointitaidon CNC-koneille mm. Hitachi, Mazak.
Työskentelet moniakselisten työstökoneiden sekä CNC-koneiden parissa viihtyisissä työtiloissa. Työstettävät materiaalit vaihtelevat paksuista teräsksistä ohuisiin.
Työpaikalle kuljet kätevästi omalla autolla, koska julkisilla ei pääse töihin.
Arvostamme
      Koneistajan koulutusta ja kokemusta
      Motivaatiota ja asennetta työntekoon
      Huolellista ja oma-aloitteista otetta

Tarjoamme sinulle

Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja työsi tukena on ammattitaitoinen, kannustava työyhteisö. Käytössäsi on modernit, hyvät työvälineet, monipuolista toimenkuvaa unohtamatta. Työsuhde alkaa puolen vuoden määräaikaisuutena Henkilöstöpalvelu Heimon kautta, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Mitä saat, kun työllistyt Heimon kautta?

Aloitetaan tärkeimmästä: Tässä työssä palkkasi on neuvoteltavissa pohjautuen Teknologiateollisuuden TESiin ja suurin valttisi on osaamisesi. Me Heimolla välitämme työntekijöistämme ja saat meidät nopeasti kiinni, jos sinulla on kysyttävää. Meillä kysymyksiisi vastaavat aina aidot ihmiset, jotka ovat tukenasi koko työsuhteen elinkaaren ajan. Saat myös työterveyspalvelut käyttöösi.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian kyseisen työpaikkailmoituksen kautta osoitteessa www.hpheimo.fi https://www.hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 – 16 Marja Koikkalainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5102, etunimi.sukunimi@hpheimo.fi.

 Henkilöstöpalvelu Heimo http://hpheimo.fi/avoimet-tyopaikat-lahti-uusimaa/ luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Palkkaus:Palkkatoive
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Koikkalainen, Marja
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: