Go On Solutions Oy

Toimitusjohtaja, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 0:00
  • 13.05.2024, 0:00

Toimitusjohtaja, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry

Toimitusjohtaja, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Go On Solutions Oy, Kokkola

Etsimme asiakkaallemme Keski-Pohjanmaan Yrittäjille rekrytointitoimeksiantona TOIMITUSJOHTAJAA.

Toimitusjohtaja tulee vastaamaan Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toiminnan operatiivisesta johtamisesta ja kehittää, vahvistaa sekä ylläpitää koko aluejärjestön että oman organisaation toimintaa.

Uudeksi toimitusjohtajaksi haetaan vahvaa vaikuttajaa, joka ymmärtää yrittäjyyden ja liiketoiminnan toimintaedellytyksiin vaikuttavat alueelliset ja valtakunnalliset tahot sekä lainalaisuudet. Hänellä on uskottavuutta ja on kyvykäs edustamaan yrittäjyyttä ja yritystoimintaa. Tehtävässä menestymistä edesauttavat jo olemassa olevat yhteiskuntasuhteet, erinomaiset taidot verkostoitua sekä aikaisempi kokemus yrittäjyydestä. Toimitusjohtajalla on oltava myös vahvaa talousosaamista, jotta aluejärjestön taloutta hoidetaan kunniakkaasti.

Toimitusjohtajan tehtävä on yritysneuvonnan ohella myös edistää toimintaympäristön kehitystä. Hänen tulee seurata yritysten liiketoiminnan kehitykseen vaikuttavia tekijöitä ja hänellä tulee olla aitoa kiinnostusta kehittää myös omaa osaamistaan jäsenyritysten liiketoiminnasta mahdollistaen näin pidemmän aikavälin vaikutuksien arvioinnin. Työtehtävissään hän tulee tekemään tiivistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien sekä laaja-alaisesti muiden eri sidosryhmien kanssa, kuten esim. alueen päättäjien sekä viranomaistahojen kanssa.
Edellä mainittujen tehtävien lisäksi toimitusjohtajan työnkuva sisältää esihenkilötyötä sekä mediasuhteiden ylläpitoa. Toimitusjohtaja tulee toimimaan yrittäjäsanomalehden päätoimittajana. Tehtävät edellyttävät erinomaisia viestintätaitoja, sujuvaa suullista että kirjallista suomen ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:
– vastuullisen työn arvostetussa ja kehittyvässä aluejärjestössä
– monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan
– kilpailukykyisen palkkauksen
– mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta

Toivomme sinulta:
– aktiivista, yrittäjähenkistä ja vastuullista työotetta
– erinomaisia vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
– laajojen kokonaisuuksien hallintaa ja organisointikykyä
– yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja

Työpisteesi sijaitsee Kokkolassa, mutta työtehtävät edellyttävät aktiivista matkustamista aluejärjestön toimialueella kuin myös muualla Suomessa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työssä on osittainen etätyömahdollisuus.

Työt alkavat elokuussa 2024/ sopimuksen mukaan.

Palkkaus: Palkkatoive

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen hakulinkin kautta 12.5.2024 mennessä. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja:
Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska

Sirpa Haaparanta, Yksikönjohtaja
0400 358 453, sirpa.haaparanta@go-on.fi
Elisa Pökkylä, HR-asiantuntija, Suorahakukonsultti
040 355 6085, elisa.pokkyla@go-on.fi

K-P:n Yrittäjät on Suomen Yrittäjät ry:n aluejärjestö, joka toimii Keski-Pohjanmaan alueella kotipaikkanaan Kokkola ja tekee tiivistä yhteistyötä päättäjien ja toimijoiden kanssa alueen kuntien ja yrittäjien edunvalvonnan ja elinvoimaisuuden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. K-P:n Yrittäjät on alueen suurin ja merkittävin elinkeinoelämän järjestö, joka on näkyvä ja aktiivinen kaikissa alueen kaupungeissa ja kunnissa 23 paikallisen yrittäjäyhdistyksen kautta.
KPY on toiminut yli 80 vuoden ajan pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien muodostamien yhdistysten yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä. Aluejärjestö toimi kaksikielisesti ja sillä on jäsenyrityksiä kaikkiaan n. 2300. KPY:n toimintaa ohjaa erikseen valittu puheenjohtaja sekä hallitus, jonka jäsenet koostuvat oman toimialueen eri paikallisyhdistysten nimeämistä edustajista. Toimitusjohtajan lisäksi aluejärjestössä työskentelee 4 henkilöä.
Aluejärjestön toiminnassa keskitytään lisäksi mm. alueen hankkeiden ja ohjausryhmien kehitystä koskeviin työryhmiin ja yrittäjyyttä edistäviin hankkeisiin osallistumisessa, lausuntojen ja kannanottojen tekemisestä sekä moninaisten kehitysprosessien käynnistämisessä. KPY toimii jäsenten äänenä Keski-Pohjanmaan kaikkien aluepäättäjien suuntaan, ja paikallisyhdistysten luottamushenkilöt ovat tiiviisti tekemisissä paikkakuntansa kuntapäättäjien kanssa.

Palkkaus:Kiinteä palkka
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Haaparanta, Sirpa, sirpa.haaparanta@go-on.fi, +358400385453
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: