Fitness24Seven Oy

Ryhmäliikuntaohjaajaksi Helsinki Käpylään!

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 30.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 28.05.2024, 23:59
  • 28.05.2024, 23:59

Ryhmäliikuntaohjaajaksi Helsinki Käpylään!

Ryhmäliikuntaohjaajaksi Helsinki Käpylään!, Fitness24Seven Oy, Helsinki

Oletko energinen ja mukaansatempaava persoona, jolta löytyy kiinnostusta urheilualaa kohtaan ja halua jakaa energiaasi muille? Haemme Helsinki Käpylään kuntokeskukseemme ryhmäliikuntaohjaajia, jotka nauttivat ihmisten kanssa työskentelystä, liikunnallisesta ilmapiiristä ja ovat valmiita täyttämään salimme energiallaan. Liity osaksi sporttista tiimiämme ja ole yksi tulevaisuuden ohjaajien Super Staroista!

Keitä me olemme?

Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on sporttinen ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Työ Ryhmäliikunnan ohjaajana

Etsimme ohjaajia omiin konseptitunteihimme:

– Sisäpyöräily

– Iisi Startti

Koulutamme mielellämme sopivan henkilön tarvitsemiimme tunteihin, jos sinulta löytyy paloa alaa kohtaan. Tällä hetkellä etsin ohjaajaa tiistaihin klo 16:00 lähtien. Voit toimia meillä niin verokortin kuin oman toiminimen kautta. Yrittäjäohjaajasta toivomme, että hän pystyy ohjaamaan tunteja sunnuntaisin.

Mitä odotamme sinulta

Ryhmäliikuntaohjaajan työkuvaan kuuluu ryhmäliikuntatuntien suunnittelu, opettelu ja ohjaus. Suunnitteluun sisältyy musiikkien ja liikkeiden etsiminen sekä koreografian rakentaminen tuntikuvauksen mukaisesti. Opit ja sisäistät tunnit, oli kyseessä Les Mills-tunti tai itse suunnittelema tuntikokonaisuus. Olet inspiroivat ja innostavat jäseniämme liikkumaan sekä kehittämään heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Aikaisempi ryhmäliikunnan tausta nähdään etuna, mutta koulutamme myös motivoituneita vasta-alkajia tähän työhön.

Mitä saat meiltä

Ryhmäliikunnan ohjaajana saat mahtavan työyhteisön, joka on täynnä mukavia ja avuliaita työkavereita. Koulutamme ohjaajat tarvittaessa eri tunteihin, kuten Les Mills- tai Fitness24Sevenin omiin konseptitunteihin (ei koske yrittäjäohjaajia). Tarjoamme Set4Play musiikkijärjestelmän, Improve education anatomian ja fysiologian koulutukset ja Fitness24Sevenin kuntosalijäsenyyden sekä tuote-alennukset.

Mikäli koet täyttäväsi odotuksemme, tartu tilaisuuteen ja hae tehtävään! Haku on auki siihen saakka, että olemme löytäneet ohjaajia tiimiimme. Oletko sinä etsimämme timantti?

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Janica Enholm, janica.enholm@f24s.com
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: