Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtainen avustaja

  • Sijainti Seinäjoki
  • Julkaistu 20.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 23.06.2024, 14:00
  • 23.06.2024, 14:00

Henkilökohtainen avustaja

Henkilökohtainen avustaja, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Seinäjoki

Etsitään henkilökohtaista avustajaa kesäloman sijaisuuteen näkövammaiselle pyörätuolissa olevalle miestyönantajalle Seinäjoelle keskustan alueelle. Työvuoroja on 140 h/kk ja ne ovat kestoltaan vuorot 7 h/kerta. Vuorot ovat pääsääntöisesti maantaista perjantaihin alkaen kello 10.00. Sijaisuus kestää heinäkuun 2024 ajan.

Työnantaja on 90 % näkövammainen ja pyörätuolissa amputaation vuoksi. Hänellä on 1-tyypin diabetes, mutta hän hoitaa sairautta itsenäisesti eikä tarvitse tähän apua.

Työtehtäviin kuuluvat avustaminen kotona arjen askareissa sekä kodin ulkopuolella. Kodin ulkopuolella olevat avustamistehtävät saattavat olla, esim. kaupassa käymistä, raveihin menemistä avustajan kanssa tai muuta työnantajalle merkityksellistä tekemistä.

Työnantaja toivoo asiallista työotetta ja että avustaja osaa tehdä perusruokaa ja osaa suomea. Työnantaja toivoo, että avustaja ei käyttäisi työaikana voimakkaita hajusteita.

Työnantaja kuuluu HETA-liittoon eli työsuhteessa noudatetaan HETA-liiton työehtosopimusta. Valinta voidaan tehdä jo hakuaikana sopivan henkilön löydettyä.

Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan rooliss

Palkkaus:Aikapalkka, 11,76 €/h
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Lisätietoja tehtävästä antaa työnantaja Hannu Salo puhelimitse numerossa 040 6768 909.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: