Esperi Care Oy

Yksikönpäällikkö

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 26.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Yksikönpäällikkö

Yksikönpäällikkö, Esperi Care Oy, Koti Hyrkin Puisto, Sastamala

Hei sosiaali- ja terveysalan osaaja! Kiinnostaako sinua esihenkilötyö ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluyksikön toiminnan uudistaminen?

Haemme nyt Koti Hyrkin Puistoon yksikönpäällikköä vakituiseen työsuhteeseen mielenterveyskuntoutujien asumisyksikköön. Lue lisää alta ja hae mukaan kehittämään elämänmakuista ja onnellista arkea asukkaillemme!

Koti Hyrkin Puisto työpaikkana

Koti Hyrkin Puisto on tarjonnut palveluasumista sekä ikääntyneille että mielenterveyskuntoutujille. Kesäkuun alusta yksikkö tulee uudistumaan ja eriyttämään toimintansa erillisiksi ikä- ja mielenterveyskuntoutujien yksiköiksi. Tämän myötä haemme nyt yksikönpäällikköä mielenterveyskuntoutujien asumisyksikköön. Tehtävässä pääset luomaan sinun näköisesi työpaikan ja kehittämään yksikön toimintatapoja.

Koti Hyrkin Puiston mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö on 19 paikkainen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostetun palveluasumisen yksikkö sekä 8 paikkainen yhteisöllisen asumisen yksikkö. Hyrkin Puisto on kodinomainen, lämminhenkinen ja virikkeellinen yksikkö, jonka vahvuutena on kehitysmyönteinen ja moniammatillinen työyhteisö. Lämmin ja positiivinen ilmapiiri takaa turvallisen arjen niin asukkaille kuin henkilökunnallekin.

Työpäiväsi yksikönpäällikkönä meillä

Yksikönpäällikkönä tehtävänäsi on toimintayksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, laskutukseen liittyvät toimenpiteet). Yksikönpäällikkönä toimit myös itse mukana asiakastyössä määritellyn työajan mukaisesti.

Työpäivät ovat vaihtelevia ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Meille on erityisen tärkeää se, että päivittäinen asukastyö on laadukasta ja asukaslähtöistä, ja että työyhteisöstä pidetään hyvää huolta. Toivomme, että sinun työtäsi ja ajatteluasi ohjaavat samat arvot.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työ on päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla:

-soveltuva amk-tutkinto tai muu korkeakoulututkinto sosiaali- ja terveysalalta
-2-3 vuoden työkokemus esihenkilötehtävistä
-2-3 vuoden työkokemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä
-ratkaisukeskeinen ote työntekoon sekä hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
-valmiudet omaksua ja käyttää useampaa järjestelmää

Tehtävässä tarvittava mielenterveys- ja päihdetyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Meillä työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepolkupyörällä sekä Cityshoppari -edulla.

– Tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktio (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 15.5. mennessä. Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä aluepäällikkö Kimmo Nurmi puh. 044 079 3914/ kimmo.nurmi@esperi.fi (arkisin 9-15).

Olisi ilo kohdata sinut!

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä aluepäällikkö Kimmo Nurmi puh. 044 079 3914/ kimmo.nurmi@esperi.fi (arkisin 9-15).
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: