Esperi Care Oy

Yksikönjohtaja

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 23:59
  • 10.05.2024, 23:59

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja, Esperi Care Oy, Koti Valkama, Mikkeli

Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Nautitko itsenäisestä ja monipuolisesta työnkuvasta? Onko esihenkilönä toimiminen sinun juttusi?

Haemme nyt Koti Valkamaan kehitysmyönteistä yksikönjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää alta ja hae mukaan kehittämään onnellista arkea asukkaillemme!

Millaista meillä Valkamassa on työskennellä?

Koti Valkama tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista, tukea ja ohjausta mielenterveyskuntoutujille Mikkelissä. Valkama sijaitsee rauhallisella alueella luonnon keskellä, hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungista.

Toimintaamme ohjaa luotettavuus, avoimuus sekä lämminhenkisyys. Teemme työtä sydämellä ja tarjoamme kaikille asiakkaillemme vain parasta hoitoa. Monipuolinen toiminta, kuten erilaiset ryhmät, ovat keskeinen osa Valkaman arkea. Aktiivinen sekä mielekäs tekeminen tukevat osallisuutta ja kuntoutumista. Tavoitteena on asukkaan siirtyminen kevyemmän asumispalvelun piiriin.

Löydät kotimme myös Facebookista / Instagramista @esperi_valkama.

Työpäiväsi yksikönjohtajana meillä

Yksikönjohtajana tehtävänäsi on toimintayksikön vastuuhenkilönä ja tiimisi esihenkilönä toimiminen. Vastaat yksikön eri osa-alueiden kehittämisestä yhdessä tiimin kanssa sekä hallinnollisten tehtävien hoitamisesta (mm. työvuorosuunnittelu, palkka-asiat, rekrytointi, laskutukseen liittyvät toimenpiteet).

Yksikönjohtajana teet tiivistä yhteistyötä omaisten, oppilaitosten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja meneviä ja työn isoja linjoja ohjaa vuosikello. Toivomme, että sitoudut kehittämään toipumisorientaatioon pohjautuvaa toimintatapaamme entistä vaikuttavammaksi. Tutustu MIELI-toipumisorientaatioon tästä.

Tehtävä on kokoaikainen vakituinen ja työ on päivätyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi!

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla:

soveltuva amk-tutkinto tai muu korkeakoulututkinto sosiaali- ja terveysalalta
2-3 vuoden työkokemus esihenkilötehtävistä
2-3 vuoden työkokemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien parissa tehtävästä työstä
innostusta kehittää omaa työtäsi
valmiudet omaksua ja käyttää useampaa järjestelmää
hyvää paineensieto- ja sopeutumiskykyä
Tehtävässä tarvittava mielenterveys- ja päihdetyön riittävä osaaminen arvioidaan työkokemuksen ja koulutuksen kautta. Riittävä johtamistaito arvioidaan esihenkilökokemuksen ja koulutuksen kautta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Meillä työterveydestäsi huolehtii Mehiläinen ja meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikaisi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -palvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla.

– Tukenasi toimii oma esihenkilösi, kollegat, alkuun nimettävä kummisi sekä organisaation tukifunktio (mm. rekrytointiasiantuntija, työvuorosuunnittelun asiantuntija, laatupäällikkö, palveluasiantuntija).

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 10.5. mennessä. Aloitamme haastattelut hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit paikasta ja sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä minuun, niin kerron hieman lisää tehtävästä sekä mitä voisimme tarjota sinulle:

Aluepäällikkö Kirsi Hynninen (tavoitettavissa arkisin klo 9-14)
puh. 0505260949, Kirsi.Hynninen@esperi.fi
Olisi ilo kohdata sinut!

Palkkaus:Katso ilmoitus
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, päivätyö
Yhteystiedot:Aluepäällikkö Kirsi Hynninen (tavoitettavissa arkisin klo 9-14)
puh. 0505260949, Kirsi.Hynninen@esperi.fi
Olisi ilo kohdata sinut!
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: