Esperi Care Oy

Tukityöntekijä

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 15.05.2024, 23:59
  • 15.05.2024, 23:59

Tukityöntekijä

Tukityöntekijä, Esperi Care Oy, Hoivakoti Tanhuakoti, Hämeenlinna

Haluatko osaltasi olla tukemassa ikäihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia?

Haemme nyt Hoivakoti Tanhuakotiin tukityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli ikäihmisten parissa työskentely on sinun juttusi – lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Millaista meillä on työskennellä?

Tanhuakoti on 22-paikkainen hoivakoti, joka tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista hoivaa viihtyisässä ja kodinomaisessa ympäristössä Hämeenlinnassa. Yksikössä toimitaan kuntouttavan ja osallistavan hoitotyön periaatteella ja asukkaita kannustetaan mukaan arjen askareisiin ja aktiviteetteihin. Tanhuakodissa on hyvä yhteishenki ja uudet työntekijät otetaan avosylin vastaan – tervetuloa mukaan!

Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: esperi_tanhuakoti

Työpäiväsi tukityöntekijänä meillä

Tukityöntekijänä teet yhteistyötä muun henkilökunnan kanssa ja varmistat osaltasi arjen sujuvuuden yksikössäsi. Työpäivääsi kuuluu yksikön keittiöstä huolehtimista ja keittiötehtäviä kuten ruuan lämmitys ja esille laitto, tiskit, kuormien purku sekä keittiön tilaukset. Lisäksi huolehdit pyykinpesusta hoitajien apuna ja kuljetat puhdasta pyykkiä asukashuoneisiin.

Tehtävässä suoriutuaksesi sinulla tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi sekä kiinnostusta ikäihmisten parissa työskentelyyn. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tehtävä on vakituinen ja työtä on arkisin klo 8-16. Työsuhde alkaa kesäkuun alkupuolella sopimuksen mukaan! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

– Huomioimme työnkuvassa vahvuutesi ja pääset vaikuttamaan tehtäviisi riippuen kiinnostuksistasi. Kuulemme mielellämme näistä lisää, kun räätälöimme työnkuvaa sinulle sopivaksi.

– Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa, ja tuemmekin vapaa-aikaasi Edenred virike-edulla, Mentra by SATS -liikuntapalvelulla, työsuhdepyöräedulla sekä Cityshoppari -edulla. Kuuntelemme myös toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

– Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.

Miltä kuulostaa, tulisitko meille työkaveriksi?

Jätä hakemuksesi 15.5. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Haluatko tietää lisää tehtävästä? Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Päivi Hurme, 050 597 5968, paivi.hurme@esperi.fi.

Olisi ilo kohdata sinut!

Tutustu Hoivakoti Tanhuakodin toimintaan ja työyhteisöön tästä.

Esperistä työnantajana voit lukea täältä.

Haluamme, että rekrytointiprosessimme on sinulle miellyttävä kokemus ja kehitämmekin sitä jatkuvasti. Arvostamme, jos annat palautetta prosessin päätteeksi palautekyselyn kautta.

Palkkaus:yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:kesäkuun alussa sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, arkisin klo 8-16
Yhteystiedot:Juttelen mielelläni lisää kanssasi, voit olla minuun yhteydessä; yksikönpäällikkö Päivi Hurme, 050 597 5968, paivi.hurme@esperi.fi.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: