Eltel Networks Oy

Avoin hakemus opiskelijoille

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 02.10.2023, 11:45
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Avoin hakemus opiskelijoille

Eltel on johtava kriittisten sähkö- ja tietoliikenneverkkojen palveluntuottaja. Tarjoamamme palvelut mahdollistavat uusiutuvan energian ja nopeiden tietoliikenneverkkojen kasvun. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme kestävämpiä ja toimivampia verkkoyhteyksiä nykyisiä ja tulevia sukupolvia varten. Eltelissä työskentelee noin 5,000 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 823,6 miljoonaa euroa. Osakkeemme on listattu Nasdaq Tukholmassa. Lue lisää: www.eltelnetworks.fi. 

Opiskelija, etsitkö oppisopimus-, työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa? Tai osa-aikaista työtä opintojen oheen? Voit jättää hakemuksen meille alla olevan linkin kautta. 

Kerrothan hakemuksessasi, millaista paikkaa haet ja millä paikkakunnilla voisit työskennellä.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa:

LinkedIn: Eltel Networks

Instagram: eltelsuomi

Facebook: Eltel Suomi

Osaamisalue: ,

Eltel Networks Oy

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa noin 1,500.