Eezy Oyj

Tuotannon operaattori

  • Sijainti Asikkala
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 23:59
  • 13.05.2024, 23:59

Tuotannon operaattori

Tuotannon operaattori, 5 paikkaa, Eezy Oyj, Troupex Oy, Asikkala

JELD-WEN

Vuonna 1960 perustettu JELD-WEN on yksi maailman suurimmista ovi- ja ikkunavalmistajista, jolla on yli 18000 työntekijää Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. JELD-WEN, jonka pääkonttori sijaitsee Charlottessa, Pohjois-Carolinassa, suunnittelee, valmistaa ja myy erilaisia sisä- ja ulko-ovia sekä puu-, vinyyli- ja alumiini-ikkunoita ja oheistuotteita käytettäviksi sekä uusissa että korjattavissa ja remontoitavissa asuinrakennuksissa ja muissa tiloissa.

 

Tuotteemme ja palvelumme avaavat meille oven ihmisten työpaikoille, koteihin ja päivittäiseen elämään. Tämän etuoikeus tuo mukanaan suuren velvollisuuden varmistaa, että toimittamamme tuotteet ovat luotettavia ja tuovat lisäarvoa tiloihin ja ihmisten elämään. Tuomme kauneutta ja turvallisuutta tiloihin, jotka ovat meille tärkeitä.

Toimimme rehellisesti, panostamme ihmisiin, inspiroimme innovoimalla, pidämme lupauksemme ja kehitymme joka päivä. Etsimme lahjakkaita henkilöitä, jotka jakavat tämän tarkoituksen ja nämä arvot ja haluavat loistaa omalla alallaan. Meillä on erinomaiset edut, osaamistasi tukeva yhteistyöympäristö sekä dynaaminen ja kasvava yhtiö, joka tarjoaa loistavia mahdollisuuksia edetä urallasi.

Tehtävä

Haemme kokoaikaisia tuotannon työntekijöitä pakkaamoon ja terminaaliin Vääksyn tehtaallemme määräaikaisiin työsuhteisiin.

Millainen työ sinua odottaa?

Tuotannon operaattorina olet tärkeä osa ovituotannon toimintaa. Olet omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi mukana varmistamassa tuotteiden parhaan laadun sekä tehokkaan tuotannon.

Tuotannon toimintamallimme perustuu moniosaamiseen, jossa työtehtävät koostuvat eri vaiheiden tuotantotehtävistä. Tehtävät sijoittuvat palo-ovi setitykseen, pakkaamoon ja logistiikkaan. Haemme operaattoreita määräaikaisiin työsuhteisiin. Kyseessä on vuorotyö, jossa työskennellään pääsääntöisesti 2-vuorotyössä vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa. Edellytämme valituilta henkilöiltä mahdollisuutta tehdä myös 3-vuorotyötä tuotannon tarpeen mukaisesti.

Tehtävänkuvaan kuuluu pakkausprosessin ohjaamista ja seuraamista, monipuolista laadunvalvontatyötä, käyttäjäkunnossapidon tehtäviä sekä logistiikassa keräilyä. Tehtävään kuuluu myös fyysistä työtä edellyttäviä työvaiheita.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinulta aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja IT taitoja. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta ja halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Aiempi osaaminen puualan tuotannon ja logistiikan työtehtävistä (kuten työntömasto- ja vastapainotrukilla työskentely) katsotaan eduksi.

Aikaisempaa kokemusta trukilla ajosta ei vaadita.

Miksi JELD-WEN?

JELD-WEN on työnantaja, joka tarjoaa yhtäläisiä työllistymismahdollisuuksia, eikä syrji ketään työnhakijaa tai työntekijää rodun, ihonvärin, uskonnon, sukupuolen, iän, siviilisäädyn, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin, kansallisen alkuperän, vamman, veteraanistatuksen tai minkään muun sovellettavassa syrjinnän vastaisessa lainsäädännössä suojatun ominaisuuden perusteella.

JELD-WEN ei ota vastaan ansioluetteloita kykyjenetsijöiltä, rekrytointitoimistoilta tai maksullisilta rekrytointipalveluilta, ellei yhtiö ole niitä nimenomaisesti pyytänyt.

Miten haet työpaikkaa:

Eezy toimii JELD-WEN:n rekrytointikumppanina. Me Eezyllä haluamme sinut töihin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä. GDPR-säännösten mukaisesti emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä ansioluetteloita tai hakemuksia. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si suoraan rekrytointijärjestelmäämme alla olevan linkin kautta.

Muut tiedot

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezylahti FB: Eezy Lahti LINKEDIN: Eezy Personnel / Eezy Henkilöstöpalvelut Kouvola & Lahti

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä.

Palkkaus:TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö, 8h
Yhteystiedot:Eezy Lahti
03 873 200
lahti.eezy@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: