Eezy Oyj

Myyjä tuoretiimiin, K-Supermarket Söderkulla

  • Sijainti Sipoo
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 0:00
  • 12.05.2024, 0:00

Myyjä tuoretiimiin, K-Supermarket Söderkulla

Myyjä tuoretiimiin, K-Supermarket Söderkulla, 2 paikkaa, Eezy Oyj, Sipoo, Sipoo

Asiakkaamme K-Supermarket Söderkulla etsii myyjiä tuoretiimiin kokoaikaiseen työsuhteeseen 37,5h/ vko alkaen heti/ sopimuksen mukaan

Etsimme työtehtävään myyjiä tuoretiimiin, joilla on aiempaa kokemusta osastotyöskentelystä. Toivomme, että hakijalla on muodostunut selkeä käsitys kaupan työvuorojen päivittäisistä tehtävistä eri osastoilla, sekä yleisesti niin sulku- kuin myös avausvuoroista. Työpäiväsi aikana työtehtäviäsi ovat mm. asiakaspalvelu, kuormien tarkistus, reklamointi, hyllyttäminen sekä työt palvelutiskillä. Toivomme kuitenkin, että olet valmis auttamaan muissakin työtehtävissä eri osastoilla mm. kassalla ruuhkatilanteissa.

Sopivan tiimikaverin löydettyä työvuoroja on tarjolla vakituisesti ja kokoaikaisesti 37,5h/vko. Työvuoroja on tarjolla kaupan aukiolojen puitteissa ma-su välillä, mutta pääasialliset työaikasi ovat klo 6-14. Katsomme tehtävään eduksi ruotsin kielen taidon, järjestelmä tuntemuksen sekä palvelutiskiosaamisen. Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa osaamista palvelutiskiltä, mutta haluaisit laajentaa osaamistasi, niin kauppa perehdyttää sinut palvelutiskille mielellään. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä.

 

Etsimme tekijää, jolla on:

– Positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja

– Aikaisempaa kokemusta k- puolen järjestelmistä, kassasta sekä palvelutiskiosaamista

– Joustavuutta työaikojen suhteen, sekä mahdollisuutta sitoutua työhön kokoaikaisesti

– Kiinnostusta kaupan alasta ja halua kehittyä alalla

 

Kaupalla tarjotaan sinulle:

– Innostava tiimi ja kattava perehdys tarvittaessa

– Vähintään kaupan alan TES:in mukaisen palkan (10,30-13,7e/h +mahdolliset ilta- ja viikonloppulisät) Tehtävässä on mahdollisuus neuvotella henkilökohtaisesta lisästä vastuualueiden mukaan

– Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

 

 

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työllistyminen tapahtuu suoraan kaupan omille listoille.

Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Palkkaus:Kaupan alan TES
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:01.05.2024, Heti/sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, toistaiseksi voimassaoleva työsuhde
Työaika:muu osa-aikatyö, 37,5h/vko
Yhteystiedot:Lisätietoja saa tarvittaessa sähköpostitse kauppa.asiakaspalvelu@eezy.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: