Click Henkilöstöpalvelut Oy

Tuotanto- / elintarviketyöntekijä

  • Sijainti Paimio
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Tuotanto- / elintarviketyöntekijä

Tuotanto- / elintarviketyöntekijä, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Turku, Paimio

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme tuotanto-/elintarviketyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Paimioon!

Asiakkaamme on pitkään kasvis- ja vihannestuotteiden alalla toiminut perheyritys, jonka laadukkaita tuotteita toimitetaan suurkeittiöille ja ravintoloille. Työnkuvaan kuuluu kasvisten, vihannesten ja hedelmien käsittelyprosessiin liittyvät tehtävät, kuten kuorintaa ja pilkkomista. Lisäksi työnkuva voi pitää sisällään myös esimerkiksi tuotteiden esipuhdistusta ja pakkaamista.

Työtunteja tarjotaan noin 30-40 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat maanantain ja lauantain välille. Työtä tehdään aina aamuvuorossa ja työvuorot sijoittuvat klo 7-17 väliselle ajalle. Palkkaus tehtävässä on alkaen 11.50-12eur/h ja lauantain työpäiviltä maksetaan aina korotettua palkkaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Alalle soveltuva koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tarvittaessa työtehtäviin perehdytetään hyvin. Toivomme hakijoilta tarkkaa ja näppärää työskentelyotetta sekä mielenkiintoa suorittavan tason työtehtäviä kohtaan. Työ edellyttää hygieniapassia, mutta tarvittaessa se voidaan kouluttaa myös Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus linkin kautta https://www.click-hp.fi/hakemus/19702. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalvelujen rekrytointikonsultti Lotta Alhonen arkisin klo 9-16, puh, 0504110348.

Palkkaus:TES/sopimuksen mukaan
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Heti/sopimuksen mukaan
Työn kesto:6 – 12 kk
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Click Henkilöstöpalvelut Oy, Lotta Alhonen 050 411 0348
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: