Click Henkilöstöpalvelut Oy

Asiakaspalvelija palvelutiskille

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 05.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Asiakaspalvelija palvelutiskille

Asiakaspalvelija palvelutiskille, 2 paikkaa, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Hämeenlinna

Hei sinä opiskelija tai muuten lisätienestiä kaipaava! Oletko elämäntilanteessa, jossa voisit tehdä kevään aikana satunnaisesti työvuoroja, mutta kesäksi kaipaisit enemmän työtunteja? Tässä voisi olla sinulle sopiva työ!

Etsimme hyvällä asenteella varustettua, erikseen töihin kutsuttavaa asiakaspalvelijaa palvelutiskille päivittäistavarakauppaan Hämeenlinnaan. Työsuhde alkaa niin, että työvuoroja tarjotaan tarpeen mukaan. Kesäksi sinun on halutessasi mahdollista työllistyä isommilla viikkotyötunneilla sopimuksen mukaan. Työvuoroja on tarjolla sekä Hämeenlinnassa että Riihimäellä, joten oma auto helpottaa kulkemista työpisteiden välillä.

Työtehtäviin perehdytetään kattavasti. Työnkuvaan kuuluvat esimerkiksi asiakaspalvelu, myynti, tuotteiden esillelaitto ja pakkaus. Halutessasi pääset käyttämään luovuuttasi ja vaikuttamaan myyntipisteen visuaaliseen ilmeeseen. Palvelutiskillä myydään erilaisia juustoja ja lihoja. Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä: tärkeintä on oppimishaluinen asenne, aito kiinnostus työtä kohtaan ja rohkeus kohdata asiakkaat iloisesti.

Tarjoamme sinulle:
– Asiantuntevan tiimin tueksesi
– Luotettavan työnantajan
– Asianmukaisen perehdytyksen

Palkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työssä vaaditaan hygieniapassi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae tehtävää osoitteessa https://www.click-hp.fi/hakemus/19492 tai lähetä hakemuksesi sähköpostilla. Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9:00-16:00 antaa rekrytointikonsultti Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi.

Palkkaus:Kaupan alan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö, Erikseen töihin kutsuttava, kesällä mahdollisuus isompiin viikkotyötunteihin
Yhteystiedot:Elina Ansio, puh. 050 411 6508 tai sähköposti etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: