Broman Group Oy

Asiakasneuvojia

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 19.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 05.05.2024, 23:59
  • 05.05.2024, 23:59

Asiakasneuvojia

Asiakasneuvojia, Broman Group Oy, Raisio

Haemme asiakaspalveluumme Turkuun

ASIAKASNEUVOJIA

 Mitä asiakasneuvojat meillä tekevät?
Asiakasneuvojana huolehdit Motonet-ketjun asiakaspalvelusta organisaation digitaalisissa kanavissa. Teet läheistä yhteistyötä neljänkymmenen Motonet-tavaratalon sekä vilkasliikenteisen verkkokauppamme kanssa.

Haemme asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä joukkuepelimannia, joka tulee asiakkaan kanssa sujuvasti juttuun niin puhelimitse kuin kirjaimellisesti, eli vaikkapa chat-ja sähköpostiyhteydenottojen muodossa.

 Mitä tulevassa työkaverissa arvostamme?
Meillä asiakasneuvoja hoitaa työtään palveluammattilaisen asenteella, jolle useimmat tiedustelupalvelun agentitkin jäävät kakkosiksi. Sinulla on halua päästä oppimaan uutta ja uuden tiedon prosessointi käy sinulta sukkelasti. Et epäröi kuitenkaan kysyä apua silloin, kuin sitä tarvitset.

Tavoitteet ja etenkin niiden saavuttaminen motivoi sinua ja omaat aitoa halua toimia ratkaisukeskeisesti. Toivomme sinulta tarkkuutta ja intoa työhön, jossa pääset joka päivä luomaan ylivertaisia asiakaskokemuksia!

Kaiken aiemman myynti- ja asiakaspalvelukokemuksen laskemme sinulle isoksi eduksi, ja aplodeeraamme vielä päälle. Alan kokemusta kerrytät kuitenkin oman tiimisi kanssa ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen, joten sinun ei tarvitse olla meille tullessasi valmis asiakasneuvoja.

Työskentelemme suomeksi ja englanniksi, mutta jos kykenet diskuteeraamaan ja skriivaamaan myös ruotsiksi, niin mehän olemme jo todella jätteimponerad.

 Täydennämme tiimiämme kahdella asiakasneuvojalla.

 Työsuhteet ovat vakituisia ja osa-aikaisia (n. 30h/vko). Ilmoitathan hakemuksessasi sinua kiinnostavan tuntimäärän.

 Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukaan.

 Kurkista tulevaisuuteesi:
mikä kaikki meillä sinua odottaa?
 Menestyvä, kasvava ja vastuullinen konserni – jos viihdyt meillä pidempään (emmekä kyllä keksi yhtäkään syytä, miksi et viihtyisi) vakavarainen ja luotettava työnantaja tarjoaa mahdollisuuden kasvaa työssäsi ja muovata omannäköisesi urapolku.

 Tärkeintä työssä ovat aidot, hyvät tyypit, joten panostamme vahvasti esimerkilliseen esihenkilötyöhön – koulutamme ja opastamme esihenkilöitämme mm. omien päällikkövalmennusten kautta.

 Jatkuvasti kehittyvä ja oppiva organisaatio – meillä kehitysloikkia harpotaan koko ajan ja uudistuminen onkin viety yrityksen arvoihin asti ja sieltä myös arjen tekemiseen.

 Asiakaspalveluhenkinen organisaatio – niin Motonetin asiakkaat kuin me itsekin arvostamme laadukasta asiakaspalvelua. Sinä pääset työssäsi etulinjaan välittämään tätä taattua laatua asiakkaillemme.

Rekrytoinnin aikataulu
Toivomme, että pääset liittymään joukkoomme mahdollisimman pian. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa tulemaan pikimmiten. Haastattelut aloitetaan heti sopivien kandidaattien myötä ja valinta saatetaan tehdä jo hakuaikana.

 Jätä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 5.5.2024

Haluatko sinä jututtaa meitä?
Lisätietoja antaa ja tiukkoihin kysymyksiisi vastaa Asiakaspalveluvastaava Marko Metso sähköpostitse osoitteessa marko.metso@motonet.fi.

Jäämme innolla odottamaan hakemustasi. Jos työ ei ole sinua itseäsi varten, niin vinkkaa siitä henkilölle, kenet ilmoitukselta tunnistit ja hae itse johonkin muuhun tehtävään! Täältä (https://rekry.bromangroup.fi/jobs)kaikkiin avoimiin työpaikkoihin.

Motonet työnantajana

Motonet on suomalainen perheyritys, jolla on yli 40 tavarataloa ympäri Suomen, yksi Virossa sekä myös Ruotsissa! Motonet yhdistää 12 erikoisliikkeen tarjonnan saman katon alle. Olemme Suomen suurin esimerkiksi autoilun, kalastuksen sekä veneilyn tuoteryhmissä. Motonet on osa Broman Group -konsernia.

Olemme Hyvän mielen työpaikka®, ja teemme töitä henkilöstömme mielenterveyden sekä hyvinvoinnin eteen. Kuulumme Oikotien luotsaamaan vastuullisuusyhteisöön Vastuullinen työpaikka, jossa sitoudutaan kehittämään työelämää vastuullisempaan suuntaan. Pidämme omalta osaltamme huolen esimerkiksi kunnon perehdytyksestä, puutumme syrjintään heti ja panostamme esihenkilöidemme osaamiseen.

Autoilevan ihmisen tavaratalo Motonet Oy (https://www.motonet.fi/)

www.bromangroup.fi (http://www.bromangroup.fi/)

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Julia, julia.valtonen@bromangroup.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: