Bolt.Works Oy

Sisustuskirvesmies Tampereen alueelle, Tampere

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:00
  • 19.05.2024, 23:00

Sisustuskirvesmies Tampereen alueelle, Tampere

Sisustuskirvesmies Tampereen alueelle, Tampere, Bolt.Works Oy, Tampere

Etsimme yhteistyökumppanillemme Tampereelle sisustuskirvesmiestä monipuolisiin sisärakentamisen tehtäviin. Työkohteet sijaitsevat Tampereella sekä kehyskaupunkien alueella.

Tässä työyhteisössä osaamistasi ja tunnollista tekemistäsi arvostetaan. Pääset hoitamaan työsi loppuun asti, ilman että joudut kiireen tai aikataulujen vuoksi tinkimään tekemisesi laadusta. Työilmapiiri on reilu ja kannustava, joka näkyy vastuun ja vapauden tasapainona.

Tehtävässä pääset toteuttamaan ammattitaitoasi sekä uudis-, että saneerauskohteiden parissa. Työkohteet ovat paljolti asuinhuoneistoja ja toimitiloja. Työpäiviin tuo sopivasti vaihtelua erilaiset työkohteet ja vaihtelevat tehtävät, mutta sopivasti rutiinia löytyy ja eri kohteiden välillä ei tarvitse juosta tarpeettoman paljoa. Työssä kohdataan lähes päivittäin erilaisia asiakkaita, joten pääset toimimaan myös ihmisten kanssa.

Varsinaiset työtehtävät sisältävät purkutöitä, väliseinäasennuksia, levytyksiä, panelointia, kalusteasennuksia, listoituksia, lattia-asennuksia, laatoituksia, saumauksia, ovi- ja ikkuna-asennuksia, pieniä fiksauksia ja muita viimeisteleviä töitä laaja-alaisesti.

Jos sinulta löytyy oma auto ja kohtuu kattavat akkutyökalut sekä usemman vuoden (minimissään 3 vuotta) verran aikaisempaa kokemusta itsenäisesti tehdyistä rakennustöistä voit hyvin olla etsimämme tekijä.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja ammattilainen saa työstä varmasti taitojensa mukaisen korvauksen.

Työ alkaa muutaman kuukauden määräaikaisella jaksolla Boltin kautta, jonka jälkeen voit halutessasi vakinaistua asiakkaan omille kirjoille, jos hommat sujuvat puolin ja toisin odotetusti.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:20.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Saari, Sara, sara.saari@bolt.works, +358504065356
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: