Bolt.Works Oy

Rakennusaputyöntekijä, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 10.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 29.05.2024, 23:00
  • 29.05.2024, 23:00

Rakennusaputyöntekijä, Rovaniemi

Rakennusaputyöntekijä, Rovaniemi, 15 paikkaa, Bolt.Works Oy, Rovaniemi

Etsimme ahkeria rakennusapulaisia erilaisiin työtehtäviin Rovaniemen alueelle. Pitkällä kokemuksella alalta ei ole niinkään väliä, vaan innokas ja reipas asenne tekemiseen ratkaisee.

Rakennusapulaisen työtehtäviin kuuluu erilaiset avustavat työt rakennustyömaalla, kuten siivous-, raivaus-, kanto- ja purkutyöt sekä ammattilaisten avustaminen. Lisäksi meillä on tarjolla töitä esim. muuttotöissä sekä maanrakennus töissä. Työntekijällä on mahdollisuus myös edetä haastavampiin tehtäviin oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti.

Odotamme hakijoilta suomen kielen taitoa sekä hyvää asennetta työtä kohtaan. Eduksi katsotaan B-kortti sekä auton käyttömahdollisuus. Myös alan koulutus tai aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi. Työn alkaessa tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti, saat sen tarvittaessa hankittua kauttamme.

Työt alkavat sovitusti, joten voit vaikuttaa oman työsi kestoon oman elämäntilanteesi mukaan. Haemme tekijöitä aina muutaman päivän keikoista useamman viikon kestäviin töihin.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Huomaathan, että voit hakea kauttamme useampaakin työpaikkaa vain yhdellä hakemuksella!

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:01.05.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Autio, Aino, aino.autio@bolt.works, +358409218257
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: