Bolt.Works Oy

Rakennusaputyöntekijä, Hämeenlinna

  • Sijainti Hämeenlinna
  • Julkaistu 08.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:00
  • 31.05.2024, 23:00

Rakennusaputyöntekijä, Hämeenlinna

Rakennusaputyöntekijä, Hämeenlinna, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Hämeenlinna

Haemme rakennusapulaista/rakennustyöntekijää eri kohteisiin Hämeenlinnan seudulla. Töitä tehdään pääsääntöisesti maanantain ja perjantain välillä.

Me Boltilla tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, ja mukavat mahdollisuudet päästä erilaisille työmaille kartuttamaan työkokemustasi ja ammatillista osaamistasi.

Työtehtävät vaihtelevat oman osaamisesi ja asiakkaan työmaan mukaan. Kerro meille, mitä osaat tehdä niin etsitään sinulle yhdessä sopivaa työtä!

Työtehtäviin voivat kuulua erilaiset kanto-, raivaus- ja siivoustehtävät, sekä osaamisen mukaan haastavammatkin rakennustyöt.

Et pelkää fyysistä työtä, ja sinulle muuttuvat olosuhteet eivät tuota ongelmia.

Rakennustyöntekijältä odotamme 18-vuoden ikää. Sinulta löytyy voimassa oleva työturvakortti. Muut työelämän kortit, kuten tuli-, tai sähkötyökortit katsotaan eduksesi. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkuasi. Olet reipas ja sinulta ei mene sormi suuhun perus käsityökalujen kanssa.

Keikkojen kestot vaihtelevat kohteiden ja töiden mukaan. Tarjolla voi olla lyhyempiä, esimerkiksi 1-5 päivän keikkoja, sekä pidempiä useamman kuukauden mittaisia töitä.

Jos tunnistit itsesi tästä, niin laita hakemusta pian tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme paikan sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin:
Ella Järvenpää, ella.jarvenpaa@bolt.works

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:09.04.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Järvenpää, Ella, ella.jarvenpaa@bolt.works, +358505914884
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: