Bolt.Works Oy

Tuotantotyöntekijä Robit Finland Oy:lle, Lempäälä

  • Sijainti Lempäälä
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:00
  • 12.05.2024, 23:00

Tuotantotyöntekijä Robit Finland Oy:lle, Lempäälä

Tuotantotyöntekijä Robit Finland Oy:lle, Lempäälä, Bolt.Works Oy, Lempäälä

Robit on voimakkaasti kansainvälistynyt kasvuyhtiö, joka myy kulutusosia eli porakalustoa globaalisti asiakkailleen seuraavilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuus, rakentaminen, geotekniikka sekä kaivonporaus. Yritys valmistaa korkealaatuisia porakruunuja kallion louhintaan sekä putkitusteriä maanporaukseen. Robit on alan ainoa kotimainen valmistaja ja markkinajohtaja Suomessa.

Lue lisää Robitin toiminnasta ja katso alla oleva esittelyvideo:
https://www.robitgroup.com/yritys/tietoa-meista/
https://www.youtube.com/watch?v=nCALkBOF_DIro

Etsimme nyt Robit Finland Oy:lle tuotantotyöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen Lempäälän tehtaalle aivan Tampereen kupeeseen. Asiakkaallamme on kompakti tiimi, joten työnkuvat ovat monipuolisia ja tekemistä riittää. Robitilla pääset suoraan hommiin ja oppimaan niiden kautta!

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset, pääosin manuaaliset valmistus- ja pakkaustehtävät kallioporanterien sekä maanporauslaitteiden tuotannossa. Tulet työskentelemään sekä maalaamon puolella että porakruunujen nastoituksen parissa. Työhön sisältyy jonkin verran raskaita nostoja, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Tehtävissä pääset konkreettisesti oppimaan ja osallistumaan tuotannon eri vaiheisiin aikaisempi kokemuksesi huomioiden. Robitilta saat myös hyvän perehdytyksen tehtäviisi!

Etsimme ennen kaikkea reipasta ja oma-aloitteista työntekijää, joka on innokas kehittymään ja oppimaan uutta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotantotehtävistä ja alalle soveltuvan koulutuksen. Työtehtävät ovat helposti opittavissa, joten asenne kuitenkin ratkaisee!

Työt alkavat vuokratyösuhteena, joka solmitaan Bolt.Worksin kanssa syyskuun 2024 loppuun. Tämän jälkeen tavoitteena on työllistyä Robit Finland Oy:n omille palkkalistoille. Töitä tehdään 3-vuorossa arkipäivisin, joten edellytämme valmiutta myös yövuoroihin. Palkkaus perustuu teknologiateollisuuden työehtosopimukseen.

Kiinnostuitko? Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Riia Viljanen: 050 432 9897 riia.viljanen@bolt.works

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:13.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Viljanen, Riia, riia.viljanen@bolt.works, +358504329897
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: