Bolt.Works Oy

Lentokoneasentaja Patria Aviation palvelukseen Jä

  • Sijainti Jämsä
  • Julkaistu 22.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 0:00
  • 03.06.2024, 0:00

Lentokoneasentaja Patria Aviation palvelukseen Jä

Lentokoneasentaja Patria Aviation palvelukseen Jä, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Jämsä

” Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.
Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Haemme Patriallle Jämsän Halliin LENTOKONEASENTAJIA työskentelemään mielenkiintoisella ilmailuteollisuuden alalla HN-kaluston huolto-, korjaus- ja testaustehtävissä.

Tehtävään valittavalla tulee olla:

– lentokoneasentajan peruskoulutus
– tietotekniikan perusosaamista
– kykyä työskennellä englanninkielisiä ohjeita noudattaen
– valmiutta mahdolliseen 2-vuorotyöhön

Olet tehtävään sopiva henkilö mikälit olet tiimihenkinen ja sinulla on positiivinen ja tarkka työote. Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti, yksin tai ryhmässä ja noudatat ohjeita tarkasti. Pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti ja osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän osaavassa tiimissä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Tässä työssä pääset syventymään tuotteisiimme, jotka ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään.

Työt alkavat määräaikaisella työsuhteella maaliskuun 2025 loppuun saakka, hyvälle tekijälle jatkoa voi olla vastaavissa tehtävissä tai Hallin toimipisteen muissa tehtävissä. Työtä tehdään tilanteen mukaan joko päivävuorossa tai 2-vuorossa, molemmissa liukuvalla työajalla.

Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti. Työt alkavat Patrialla heti hyväksytyn turvallisuusselvityksen ja huumausainetestin jälkeen.

Hae paikkaa pian täyttämällä Bolt.Works työnhakuprofiili. Kerro meille osaamisestasi ja aikaisemmasta kokemuksestasi. Haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin:
Antti Tuhkala, antti.tuhkala@bolt.works

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:6 – 12 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Tuhkala, Antti, antti.tuhkala@bolt.works, +358505916014
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: