Bolt.Works Oy

Baarityöntekijä kesäsesonkiin Ravintola Periscope

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 18.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:00
  • 12.05.2024, 23:00

Baarityöntekijä kesäsesonkiin Ravintola Periscope

Baarityöntekijä kesäsesonkiin Ravintola Periscope, 2 paikkaa, Bolt.Works Oy, Tampere

Asiakkaamme Ravintola Periscope on Ratinan huipulla sijaitseva, trendikäs ravintola, joka tarjoaa asiakkailleen vahvalla ammattitaidolla alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Ravintolan makumaailma on sekoitus paikallisia herkkuja ja makuja maailmalta. Kokonaisuuden kruunaa monipuolinen juomavalikoima. Arkisin ravintolassa on tarjolla maukasta lounasta.

Ravintolan ainutlaatuisista, Pyhäjärven ylle avautuvista maisemista voi nauttia myös Periscopen avonaisella kattoterassilla, ja toisessa kerroksessa sijaitseva Loungebar puolestaan tarjoaa viihtyisät puitteet myöhäiseenkin illanviettoon. Lue lisää: www.ravintolaperiscope.fi.

Etsimme nyt Periscopen osaavan tiimin vahvistukseksi BAARITYÖNTEKIJÄÄ kesäsesonkiin!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset baarityöntekijän tehtävät drinkkien valmistuksesta asiakaspalveluun. Tässä tehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi, sekä osaksi yhtä Tampereen suosituimmista ravintolakonsepteista!

Etsimme tekijää, joilla on ripeä työtahti ja loistava asiakaspalveluasenne myös kiireen keskellä. Nautit nopeatempoisesta työstä, jossa ei tule tylsää hetkeä! Edellytämme valitulta henkilöltä taustaa baarityöstä, sekä asiakaspalvelutyösta ja aurinkoista asennetta työhön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työ on keikkaluontoinen. Työajat sijoittuvat pääosin iltoihin ja viikonloppuihin. Palkkaus on kilpailukykyinen, ja perustuu aikaisempaan kokemukseesi!

Ravintola Periscopessa sinua odottaa ammattitaitoinen ja nuorekas tiimi. Lähetä hakemuksesi jo nyt! Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Nelli Sonne: 0409218285

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:01.05.2024
Työn kesto:3 – 6 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Sonne, Nelli, nelli.sonne@bolt.works, +358409218285
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: