Bolt.Works Oy

Avoin hakemus kiinteistöhuollon tehtäviin Jyväsky

  • Sijainti Jyväskylä
  • Julkaistu 16.01.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 0:00
  • 03.06.2024, 0:00

Avoin hakemus kiinteistöhuollon tehtäviin Jyväsky

Avoin hakemus kiinteistöhuollon tehtäviin Jyväsky, 4 paikkaa, Bolt.Works Oy, Jyväskylä

Haluatko päästä kesätöihin kartuttamaan työkokemusta ja oppimaan uutta? Tykkäätkö siivouksesta tai ulkona työskentelystä? Etsimme nyt kesätyöntekijöitä asiakasyrityksillemme erilaisiin kiinteistöhuollon tehtäviin Jyväskylään esimerkiksi siivoustehtäviin sekä ulkoaluekunnossapitoon.

Siivoojana huolehdit asiakaskohteiden siivouksesta ja puhtaanapidosta esimerkiksi toimistoissa, teollisuuskohteissa, oppilaitoksissa, hoivakodeissa tai kauppakeskuksissa. Ulkoaluetyöntekijänä huolehdit puolestaan asiakaskohteiden ulkoalueiden siisteydestä ja kunnossapidosta, esimerkiksi nurmikon leikkuusta.

Näissä tehtävissä et välttämättä tarvitse aikaisempaa kokemusta. Tärkeintä on reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä halu oppia uutta.

Kesän ajalle tarjolla on monipuolisia työtehtäviä sekä koko- että osa-aikaisesti ja erilaisiin vuoroihin. Kesätyöt alkavat sopimuksen mukaan kevään/alkukesän aikana ja jatkuvat elo-syyskuulle. Lisäksi useissa paikoissa on mahdollisuus jatkaa töitä myös kesän jälkeen, joko osa-aikaisena tai kokoaikaisena työntekijänä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pian ja varaa paikkasi kesätöihin kesälle 2024! Kerro hakemuksessasi itsestäsi sekä toiveistasi kesätöiden suhteen. #kesäduuni2024

Palkkaus:Aikapalkka
Työ alkaa:03.06.2024
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Talvitie, Eveliina, eveliina.talvitie@bolt.works, +358505218985
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: