Barona Oy

Siivooja

  • Sijainti Kajaani
  • Julkaistu 17.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Siivooja

Siivooja, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Kajaani

Haussa kokoaikatyöhön, kahdessa vuorossa työskentelyyn, siivooja ravintola-alan työympäristöön Kajaanissa!

Siistijän työtehtäviin kuuluu puhtaanapitotehtäviä ravintolan työympäristössä. Työvuorot sijoittuvat sinun käytettävyytesi mukaan pääsääntöisesti klo 6-13 /8-15 tai 11-18/ 10-18 välille viikon jokaisena päivänä. Perehdytämme sinut tehtävään kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti.

Suomenkielen taito on tehtävässä välttämättömyys.

Toivomme sinulta energistä ja yhteistyökykyistä työotetta. Olet reilu, reipas ja kohtelias niin työkavereitasi kuin yhteistyökumppaneitamme kohtaan. Työelämän pelisäännöt ovat sinulle jo tuttuja ja sinulta löytyy joustavuutta muutostilanteisiin. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, kohtalaista fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Aikaisempaa kokemusta tai alan koulutusta ei vaadita, jos motivaatio muuten kohdallaan! Saat täydellisen opastuksen/perehdytyksen tehtävään!

Työsuhde tehdään työntekijän ja Barona Horecan välille ja alkaa sopimuksen mukaan . Töitä on tarjolla sinun käytettävyytesi mukaan joko satunnaisesti keikkaillen tai sitoutuen pidempiaikaisesti töihin – mikä sopimus sinulle sopisi parhaiten? Mahdollisuus myös työllistyä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Palkkaus MaRa TES.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Rekrytiimi
applicantsupport@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: