Barona Oy

Fast Food -työntekijä

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 09.05.2024, 23:59
  • 09.05.2024, 23:59

Fast Food -työntekijä

Fast Food -työntekijä, Barona Oy, Barona Horeca Oy, Vantaa

Etsitkö töitä esimerkiksi välivuodelle? Meillä olisi Myyrmannin Burger Kingissä niitä nyt tarjolla! Vakituisella työsopimuksella ja vaatimuksiakin olisi oikeastaan vain yksi: se, että olet hyvä tyyppi. Kaiken muun kyllä oppii nopeasti. Aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta ei vaadita.

Mitä se kingiduuni on? Tutustu tästä #kingiduuni #burgerking #tiktok

Kingit työajat

Etsimme uutta kingijengiläistä Myyrmannin Burger Kingiin vakituisella työsopimuksella. Töitä olisi tarjolla keskimäärin 90h/3vko ja melkein kaikkina vuorokauden aikoina: niin aamuvuoroa kuin myöhäistä iltaakin, arkena ja viikonloppuna.

Mitä kingiä on tarjolla?

Me Burger Kingillä panostamme siihen, että meillä on töissä porukkaa, jonka kanssa on hyvä olla. Ja siksi etsimme nytkin ennen kaikkea hyvää tyyppiä Mannerheimintien kingijengin jatkoksi. Kaiken mitä työssä tarvitset, opit kyllä perusteellisen koulutusjakson aikana – itse leipä- (eli siis sämpylä- & pihvityön) salat ja kingin asiakaspalvelun taiat.

Palkkauksessa käytämme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työntekijöiden työehtosopimusta, palkkaryhmä 2. Työehtosopimuksen taulukkopalkkoihin voit tutustua lisää täältä.

Mitä odotamme?

Vähintään 18 vuoden iän ja intoa ja halua oppia kaikkea uudenlaista – sekä etenkin halua pitää kivaa ja viihtyä hyvässä seurassa. Myös töissä. Aikaisempi työkokemus tai koulutus ei ole pakollista ja työkieleksi meillä kelpaa sekä suomi että englanti.

Kingejä on monenmoisia.

Hyvä tyyppi on aina hyvä tyyppi, ja sellaisten kanssa työskennellessä oppii yhtä sun toista, myös myöhemmällä työuralla varsin hyödyllistä niin asiakaspalvelusta kuin tiimityöskentelystäkin. Keittiön jippojen lisäksi myös luovaa ongelmanratkaisua, vuorovaikutustaitoja ja sen sellaista.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään Restelin alaisuuteen.

Oletko hyvä tyyppi? Hae meille hommiin oheisen linkin kautta, mutta toimi mieluummin nyt kuin huomenna – täytämme paikat heti oikeiden tyyppien löydyttyä!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Sara-Maria Turkki
burgerking@barona.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: