Axxell Utbildning Ab

Haemme talotekniikan insinööriä Karjaalle

  • Sijainti Raasepori
  • Julkaistu 12.04.2024, 10:00
  • Suljettu 03.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Haemme talotekniikan insinööriä Karjaalle

Sinustako opettaja? Axxell etsii insinööriä, joka toimisi opettajana LVI-alan koulutuksessa Karjaalla. Työsuhde on voimassa 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on osa-aikatyötä, jonka on vähintään 80 %.

Tehtäviisi kuuluu opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen sekä koulussa että harjoittelun aikana koulutussopimuksen mukaisesti, eli harjoittelu sekä arviointiin osallistuminen. Tärkeintä on, että sinulla on aito kiinnostus sekä nuorten että aikuisopiskelijoiden tapaamiseen ja ohjaamiseen. Opettajana olet myös aktiivisesti mukana työelämän kanssa tehtävän yhteistyön kehittämisessä.  

Opetat kaikkia tutkintoon sisältyviä aineita. Suunnittelet ja toteutat opetuksesi opetussuunnitelman mukaisesti. 

Pääsijoituspaikkasi on Karjaa, mutta opetusta voi olla myös muilla paikkakunnilla. Opetuskielemme on ruotsi.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa kestävä kehitys ohjaa toimintamme. Olet osa työyhteisöämme, joka koostuu sitoutuneesta ja osaavasta henkilöstöstä, jolla on monialaista osaamista. Pääset mukaan tekemään merkityksellistä työtä, joka on tärkeää vankan ammattitaidon varmistamiseksi Suomessa. Laajennettu työterveyshuolto, e-passi flex -liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut sekä pyöräetu ovat osa tarjoamistamme eduista.

Axxellissa opiskelee yli 5000 opiskelijaa, joista n. 3500 opiskelee tutkintoa. Henkilöstömäärä on n. 280 koko- ja tuntityöntekijää Axxell on ruotsinkielisen Suomen suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä on eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia opiskelijoita. Karjaalla opiskelee yhteensä yli 900 opiskelijaa, joista n. 300 nuorta ja loput aikuisia.

Opetushenkilöstön kelpoisuudesta annetussa asetuksessa (986/1998) säädetyt pätevyysvaatimukset. Tämä tarkoittaa soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta ja opettajan pätevyyttä.

Jos kelpoisuusvaatimukset täyttäviä hakijoita ei ole, tehtävään voidaan valita määräaikainen epäpätevä hakija. Jos pätevyysvaatimukset muutoin täyttyvät, valittu hakija voidaan ottaa palvelukseen kolmeksi vuodeksi edellyttäen, että valittu henkilö sitoutuu hankkimaan pedagogisen pätevyyden mainitussa ajassa.  

Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen palkka. Pätevyydestä ja kokemuksesta riippuen, tämä tarkoittaa palkkaa 2 458,01 – 3 231,52 (80 %).

Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Harry Åkerfelt, puh. 044 739 7635 tai harry.akerfelt@axxell.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevalla lomakkeella viimeistään 2.5.2024.

Osaamisalue: