AVARN Security Oy

Järjestyksenvalvojia, Turku

  • Sijainti Turku
  • Julkaistu 04.04.2024, 10:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Järjestyksenvalvojia, Turku

Haemme järjestyksenvalvojia monipuolisiin tehtäviin Turun alueelle.  Haettavat työsuhteet ovat erikseen töihin kutsuttavia, jotka sopivat hyvin esimerkiksi opiskelun oheen. Työtä on tarjolla päivä-, ilta- sekä yövuoroissa tilaisuuksien luonteen mukaan. Palkkaus vartiointialan työehtosopimuksen mukaisesti: taso 3.

Tehtävässä työllistyt monipuolisiin järjestyksenvalvojan tehtäviin mm. nykyisten ja uusien asiakkaittemme yksityistilaisuuksissa sekä yleisötilaisuuksissa. Näissä olet avainasemassa kohtaamassa asiakkaamme ammattitaidolla ja hyvällä palveluasenteella.

Millaista on työ turvallisuuden parissa?

Työtehtävissämme keskeisiä taitoja ovat kyky kohdata erilaisia ihmisiä ja tilanteita rauhallisesti ja valppaasti toimien sekä asiakkaiden turvallisuudesta huolehtien. Taustatukenasi ovat kannustavat esimiehet ja mukava työyhteisö sekä työtäsi arvostavat asiakkaat.  

Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat ammattimaisuus, paineensietokyky ja ennakoiva ote turvallisuustyöhön. Arvostamme luotettavuutta, asiakaspalvelutaitoa ja sitoutumista. Hyvät sosiaaliset taidot ja reipas palveluasenne ovat turvallisuusalan ammattilaisen perusominaisuuksia. 

Edellytämme

  • voimassa olevaa järjestyksenvalvojakorttia
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • mahdollisuutta tehdä vuorotyötä

Eduksesi katsomme

  • kyvyn suoriutua asiakaspalvelutilanteista englannin kielellä
  • työkokemuksen turvallisuusalalta
  • muut koulutukset turvallisuusalalta

Mitä tarjoamme?

Avarn Securityllä saat mahdollisuuden kehittyä ja edetä työurallasi isossa yhtiössämme. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatillisen kehittymisen tueksi, modernit työvälineet ja kattavat henkilöstöedut. Meille henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on ensisijaisen tärkeää. Sinä olet meille tärkeä ja pidämme sinusta hyvää huolta!

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.04.2024. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mikä on Avarn Security?

Avarn Security on vastuullinen turvapalveluyritys ja turvallisuusteknologian asiantuntija, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtiö tuottaa turvallisuusratkaisuja ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille työllistäen yli 16 000 työntekijää. Tehtävämme on auttaa tekemään asiakkaidemme toimintaympäristöstä turvallinen ja sujuva. Suomessa toimimme valtakunnallisesti 11 toimipisteemme kautta ja työllistämme noin 3 000 turvallisuusammattilaista.

Osaamisalue: