Amiko Tampere Oy

Osa-aikainen siistijä Sastamalaan

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 24.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 23:59
  • 13.05.2024, 23:59

Osa-aikainen siistijä Sastamalaan

Osa-aikainen siistijä Sastamalaan, Amiko Tampere Oy, Sastamala

Haemme SIISTIJÄÄ Sastamalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu asiakkaan osoittamien tilojen siivous. Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hoidat työtehtäväsi luotettavasti sekä työn jälkesi on siistiä ja huolellista.

Aiempi kokemus katsotaan hyödyksesi, mutta tässä työssä ratkaisevaa on oikeanlainen asenne! Toivomme sinulta hyvää suomen kielen taitoa sekä tiimityöskentelytaitoja, mutta tarpeen vaatiessa pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Sinulta löytyy myös B-luokan ajokortti ja oman auto käytettävissä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työtä on n. 15-20h/vko. Palkkaus Kiinteistöpalvelualan TES:n mukaan, huomioimme aikaisemman kokemuksesi.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme http://www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö
Yhteystiedot:Johanna Laurila, 050 3780432
johanna.laurila@amiko.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: