A-klinikka oy

Sairaanhoitaja

  • Sijainti Tampere
  • Julkaistu 19.04.2024, 9:00
  • Suljettu 29.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa. 

Oletko haaveillut joustavasta työelämästä?

Haemme nyt sairaanhoitajaa Tampereen Vieroitushoitoyksikköön joustavaan keikkatyöhön.

Vieroitushoitoyksikkö palvelee täysi-ikäisiä asiakkaita, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa alkoholista, huumeista tai lääkkeistä vieroittautumiseen. Palvelutuotteisiimme kuuluvat mm. alkoholin-, lääkkeiden- ja huumeiden vieroitushoito, korvaushoidon aloitus-lopetus-korvaushoitolääkkeen vaihto ja tehostejaksot sekä toiminnallisten riippuvuuksien hoidot. Yksikkö on avoinna 24/7 ja hoitohenkilöstö tekee kolmivuorotyötä.

Sairaanhoitajan tehtävä

Sairaanhoitajana työskentelet tärkeänä osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat: 

  • Hoitosuhdetyöskentely
  • Asiakkaan päihdehoidon suunnittelu ja toteuttaminen palveluketjumallin mukaisesti
  • Ryhmä- ja yhteisötyöskentely
  • Lääkehoidon toteuttaminen ja vaikuttavuuden seuranta
  • Kirjaaminen ja raportointi sekä
  • Yhteistyö asiakkaan ja hänen läheisten verkoston kanssa

Mitä tarjoamme 

Tarjoamme sinulle joustavan työn, joka antaa sinulle vapauden valita, milloin työskentelet. Pääset työskentelemään innostavassa ja ammattitaitoisessa työryhmässä. Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Hakijalta edellytämme

Tehtävä edellyttää sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan AMK-tutkintoa. Voit olla myös alan opiskelija. Toivomme sinulta kehittämismyönteisyyttä, innostunutta työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Asiakaskokemus on meille ehdottoman tärkeää, joten toivomme että olet helposti lähestyttävä ja ymmärrät hyvän asiakaskokemukseen tarvittavat elementit.  Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, ryhmän ohjaamistaitoja sekä suoritettuja LOVe-lääkehoidon lupia, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Myös B-ajokortti katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.   

Lisätiedot ja hakemukset  

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Saija Virtanen, p. 040 136 8707, saija.virtanen@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Vieroitushoitoyksikkö Tampere

Osaamisalue: