A-klinikka oy

Ohjaaja

  • Sijainti Salo
  • Julkaistu 18.04.2024, 9:00
  • Suljettu 02.05.2024, 15:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja

A-klinikka Oy on päihde- ja mielenterveyspalvelujen erityisosaaja. Meillä on toimipisteitä yli 10 paikkakunnalla ja palveluissamme työskentelee noin 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Tule tekemään merkityksellistä työtä kehittyvässä, vastuullisessa organisaatiossa.   

Haemme nyt ohjaajaa Salon Vieroitushoitoyksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 22.4.2024-31.8.2024 ajalle tai sopimuksen mukaan.

Vieroitushoitoyksikkö Salo tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa täysi-ikäisille päihteiden käyttäjille ja muista riippuvuusongelmista kärsiville, joille avohoitopalvelut eivät ole riittäviä tai tarkoituksenmukaisia. Hoidon tarve voi liittyä esimerkiksi alkoholiin, huumeisiin tai lääkkeisiin.

Ohjaajan tehtävä

Ohjaajana hoidat kokonaisvaltaisesti erilaisia ja eriasteisia riippuvuuksia sairastavia asiakkaita osana moniammatillista tiimiä. Työhön sisältyy asiakkaiden vastaanottoa, hoidontarpeen arviointia, hoitosuunnitelmien laatimista, lääkkeellistä ja lääkkeetöntä hoitoa sekä sosiaalista tukemista, ohjaamista ja neuvontaa. Lisäksi annat terveysneuvontaa, ohjaat ryhmiä sekä teet yhteistyötä asiakkaan verkoston ja avohoidon kanssa. Työ on kolmivuorotyötä.

Hakijalta edellytämme

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa (tai alan opiskelija, riittävällä osaamisella) sekä lääkehoidon osaamista. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä ja hyviä yhteistyötaitoja. Työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme

Liity moniammatilliseen tiimiimme kasvattamaan päihde- ja mielenterveystyön osaamistasi. Saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen tiimin tuen, jatkuvan työnohjauksen ja mukavat työkaverit. Mahdollistamme myös lisäkouluttautumisen. Palkitseminen meillä on tasa-arvoista ja yhdenmukaista. Palkkaus on kokemuksesi mukaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Tehtävästä voidaan maksaa myös henkilö- ja tehtäväkohtaista lisää lisäkoulutusten sekä erityisosaamisen perusteella. 

Tervetuloa meille tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. A-klinikalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Lisätiedot ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antaa  palveluesimies Elisabeth Mäentausta, p. 040 1368 107, elisabeth.maentausta@a-klinikka.fi.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: Vieroitushoitoyksikkö Salo 

Osaamisalue: