Houkutteleva ja informatiivinen työpaikkailmoitus ei synny itsestään. Sen huomaa siitä, että työpaikkailmoituksen osapuolet eli työnantaja ja työnhakija eivät usein ymmärrä toisiaan.
Monet työpaikkailmoitukset jättävät asioita tulkinnanvaraiseksi ja työnhakija saa oikean kuvan haetusta paikasta vasta mahdollisessa haastattelussa. Tällöin voi käydä niin, että vasta haastattelussa huomataan, ettei tämä työpaikka taidakaan sopia hakijaan.
Työpaikkailmoituksissa nähdään usein myös toinen toistaan kovempia vaatimuksia siitä, millä osaamisella työpaikkaa hakevan osaajan tulisi olla varustettu.
Rekrytoijilta kysyttäessä käykin ilmi, ettei kaikkien näiden vaatimusten tarvitsekaan täyttyä, vaan ne ovat päätyneet sinne edellisen osaajan taustan takia tai että ”unelmakandidaatilla” olisi kaikki nämä ominaisuudet.
Miten ilmoituksesta tehdään sellainen, että se on houkutteleva mutta kertoo myös työn sisällön ja realiteetit?
Järjestimme 24.11.2020 webinaarin, jossa kerroimme, millainen on houkutteleva ja informatiivinen työpaikkailmoitus sekä miten sellainen tehdään
Kuuntele vinkkimme hyvän työpaikkailmoituksen reseptistä. Laitamme webinaarissa perusasiat kuntoon ja kerromme muutamia esimerkkejä hyvistä käytännöistä.
Esimerkkien kautta käydään myös läpi, millaisia asioita ilmoituksissa on hyvä välttää.
Puhujina webinaarissa ovat:
Marko Sirén
Laura Rekrytointijärjestelmän tuotepäällikkö
Mikko Kuhalampi
Laura Rekrytointi Oy
Webinaarin tallenne ei ole enää saatavilla. Kiinnostuitko aiheesta? Ota meihin yhteyttä & keskustellaan lisää!