houkutteleva ja informatiivinen työpaikkailmoitus

Webinaari: Näin teet houkuttelevan ja informatiivisen työpaikkailmoituksen

Ramona Westersund Rekrytointi, Rekrytointimarkkinointi, Tallenteet, Tapahtumat

Katso webinaaritallenne

 

Työpaikkailmoituksen osapuolet eli työnantaja ja työnhakija eivät aina välttämättä ymmärrä toisiaan. Monet työpaikkailmoitukset jättävät asioita tulkinnanvaraiseksi ja työnhakija saa oikean kuvan haetusta paikasta vasta mahdollisessa haastattelussa. Tällöin voi käydä niin, että vasta haastattelussa huomataan, ettei tämä työpaikka taidakaan sopia hakijaan. Työpaikkailmoituksissa nähdään usein myös toinen toistaan kovempia vaatimuksia siitä, millä osaamisella työpaikkaa hakevan osaajan tulisi olla varustettu. Rekrytoijilta kysyttäessä käykin ilmi, ettei kaikkien näiden vaatimusten tarvitsekaan täyttyä, vaan ne ovat päätyneet sinne edellisen osaajan taustan takia tai että ”unelmakandidaatilla” olisi kaikki nämä ominaisuudet. Miten ilmoituksesta tehdään sellainen, että se on houkutteleva mutta kertoo myös työn sisällön ja realiteetit?

Järjestimme 24.11.2020 webinaarin, jossa kerroimme, millainen on houkutteleva ja informatiivinen työpaikkailmoitus sekä miten sellainen tehdään

Kuuntele vinkkimme hyvän työpaikkailmoituksen reseptistä! Laitamme webinaarissa perusasiat kuntoon ja kerromme muutamia esimerkkejä hyvistä käytännöistä. Esimerkkien kautta käydään myös läpi, millaisia asioita ilmoituksissa on hyvä välttää.

Pääset katsomaan webinaarin tallenteen (kesto n. 30 min) rekisteröitymällä oheisen painikkeen kautta.

Puhujina webinaarissa ovat:
Mikko Kuhalampi
Rekrytointi.com tuotepäällikkö, LAURA Rekrytointi Oy

Marko Sirén
LAURA™ tuotepäällikkö, LAURA Rekrytointi Oy

 

Katso webinaaritallenne