rekrytointityökalu sisältää monia etuja

Rekrytointityökalu on oikea valinta

Marko Siren Rekrytointi, Rekrytointiprosessi

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, ja siksi rekrytointityökalun valinnassa kannattaa antaa erityistä painoarvoa asioille, jotka ovat rekrytoinneissa tärkeitä nyt ja tulevaisuudessa. Miten rekrytointeja tehdään nyt? Entä miten rekrytointeja tehdään muutaman vuoden päästä? Pitäisikö ottaa käyttöön rekrytointityökalu vai HR-järjestelmä? Vai kenties molemmat?

Rekrytointityökalun edut, joita et yleensä saa HR-järjestelmästä 

Haluamme auttaa sinua tekemään oikean päätöksen harkitessasi rekrytointityökalun tai HR-järjestelmän hankintaa. Siksi keräsimme tähän artikkeliin Laura Rekrytointityökalun edut, joiden avulla haluamme tukea rekrytointeja nyt ja tulevaisuudessa.

1. Monipuolinen ja laajennettava rekrytointityökalu

Moni HR-järjestelmä näyttää vahvimmat puolensa nykyisen henkilöstön ja työsuhteiden hallinnassa. HR-järjestelmään saattaa sisältyä myös rekrytointiosa, jonka avulla satunnaiset rekrytoinnit yleensä hoituvat.

Kun nälkä kasvaa syödessä, Laura Rekrytointijärjestelmä tarjoaa eväitä rekrytoijille, jotka haluavat viedä rekrytoinnit seuraavalle tasolle. Kattavista ominaisuuksista ja lisäpalveluista mainittakoon mm. rekrytointilupa, YT-moduuli, sijaishallinta, työpaikkavahti, työkierto.

Rekrytointitoimeksiantoja ja suorahakuja tekeviä saattaa kiinnostaa myös CRM- ja toimeksiantomoduuli ja sähköiset ehdokasesittelyt. Tarjoamamme monipuolinen ja laajennettava rekrytointityökalu mahdollistaa sen, että Laura sopii sekä kevyisiin että vaativiin rekrytointitarpeisiin. 

2. Mutkaton työnhaku, työnantajakuva ja Talent Pool

HR-järjestelmät ovat ensisijaisesti tarkoitettu yrityksen sisäisten ja jo yrityksessä työskentelevien henkilöiden tietojen ja työsuhteiden hallintaan. Laura Rekrytointijärjestelmän avulla voit muodostaa Talent Pooleja ja tägätä esim. hopeasijalle päässeet hakijat talteen. Palvelemalla myös valitsematta jääneitä hakijoita tyylikkäästi rakennat samalla myönteistä työnantajakuvaa. Toki mutkaton ja tarkoituksenmukainen työnhaku kuuluu rekrytointiin aivan alusta alkaen.

3. Monikanavainen rekrytointimarkkinointi sekä kotimainen ja kansainvälinen verkosto

Monissa HR-järjestelmissä on myös rekrytointiosio, josta saattaa löytyä myös julkaisuyhteydet joillekin työnhakusivustoille. Laura Rekrytointijärjestelmässä on natiivit integraatiot yleisimmille työnhakusivustoille esim. Laura.fi:hin, HR-järjestelmiin ja videohaastatteluihin. Sen lisäksi Laura Rekrytointijärjestelmä ja Laura.fi ovat osa kotimaista ja kansainvälistä verkostoa, jonka avulla tavoitat osaajat sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Verkostot tarjoavatkin ylivertaista vipuvoimaa rekrytointeihin!

4. Suomen suurin osaajapankki

Mitä jos paras ja osaavin työnhakija löytyisikin ennen, kuin ehdit edes julkaista rekrytointia? Sen sijaan, että käytät tuhansia euroja rekrytoinnin markkinointiin useissa eri kanavissa, sinulla on mahdollisuus löytää osaaja suoraan Laura Osaajapankista. Ei tarvitse lähteä merta edemmäksi rekrytoimaan, kun Laura Rekrytointijärjestelmä, Laura.fi sekä Laura Osaajapankki tarjoavat kattavan työkalupakin rekrytointiin, rekrytointimarkkinointiin ja osaajien tavoittamiseen.

5. Näyttävät rekrytointi-ilmoitukset

Rekrytointi-ilmoitukset ovat parhaimmillaan silloin, kun ne ovat työnantajan näköisiä. Lähes jokainen rekrytointityökalu sallii ilmoitusten personoinnin vähintään logolla. Laura Rekrytointijärjestelmässä personointia voi tehdä monin tavoin:

  • Työnantajan logo, joka näkyy rekrytointi-ilmoitusten yläreunassa
  • Taustakuva, joka näkyy rekrytointi-ilmoitusten, hakemuslomakkeiden ym. takana
  • Värit ja fontit työnantajan brändin mukaan
  • Houkutteleva “Meille töihin”-tyyppinen bannerikuva sosiaaliseen mediaan jaettuihin rekrytointi-ilmoituksiin
  • Ilmoituskohtaiset kuvat (esim. ilmoitukseen upotettu kuva tiimistä, johon uusi tekijä rekrytoidaan)
  • Ilmoituskohtaiset videot (esim. tiimin tai työtehtävän videoesittely)

Haluatko kuulla lisää Laura Rekrytointityökalun eduista?

Ota yhteyttä

 

Katso myös: