Validia Oy

Osa-aikainen tukipalvelutyöntekijä ryhmäkoti Jatk

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 08.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 11.06.2024, 23:59
  • 11.06.2024, 23:59

Osa-aikainen tukipalvelutyöntekijä ryhmäkoti Jatk

Osa-aikainen tukipalvelutyöntekijä ryhmäkoti Jatk, Validia Oy, Ryhmäkoti Jatko, Helsinki

Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme osa-aikaista (50%) tukipalvelutyöntekijää ryhmäkoti Jatkoon.

Tukipalvelutyöntekijänä tehtäväsi on huolehtia siivouksista, pyykinpesusta, ruuanvalmistuksesta ja muista tukitöistä asukkaiden kodeissa. Työhön kuuluu myös hoivan avustavia tehtäviä.

Sinulla on hoiva-avustajan koulutus, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hygieniapassi ja innostunut sekä oma-aloitteinen asenne työhön. Kohtaat päivittäin yksikkömme asiakkaita ja osallistut heidän arkeensa, joten haemme ensisijaisesti hyvää tyyppiä osaksi yhteisöämme.

Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi vammaistyöstä, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus ja motivaatio työskennellä kanssamme. Sinulla on halua oppia ja kehittyä työssäsi, kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja tuoda ammattitaitoasi osaksi yhteisöämme. Me huolehdimme hyvästä perehdytyksestä ja takaamme työporukan tuen. Toivomme sinun olevan hyvä tyyppi ja varusteltu avoimella mielellä.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian. Käsittelemme vain hakulomakkeen kautta tulleet hakemukset. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja voit kysyä yksikön päälliköltä puh. 044 765 0846 tai sähköpostitse taija.vuori@validia.fi.

Palkkaus:Muu, TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:osapäivätyö, 19.0-20.0 tuntia viikossa
Yhteystiedot:Vuori, Taija, taija.vuori@validia.fi, 0447650846
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: